Θα κάνει συναυλίες το καλοκαίρι στην Ελλάδα ο Πλούταρχος;

11.02.2009
Την επιθυμία να κάνει για πρώτη φορά συναυλίες σε όλη την Ελλάδα εξέφρασε ο Γιάννης Πλούταρχος και προς μεγάλη χαρά των φαν του σε όλη τη χώρα, ο δημοφιλής αοιδός μάλλον θα πραγματοποιήσει την επιθυμία
Την επιθυμία να κάνει για πρώτη φορά συναυλίες σε όλη την Ελλάδα εξέφρασε ο Γιάννης Πλούταρχος και προς μεγάλη χαρά των φαν του σε όλη τη χώρα, ο δημοφιλής αοιδός μάλλον θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του το ερχόμενο καλοκαίρι. Λέγεται ότι ο Πλούταρχος αποφάσισε φέτος να κάνει μία πανελλαδική τουρνέ, ώστε να έχουν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά και οι θαυμαστές του, που δεν έχουν καταφέρει να τον ακούσουν μέχρις στιγμής σε κάποια από τα κέντρα που τραγουδάει.

Ο αοιδός τα προηγούμενα χρόνια προτιμούσε τα καλοκαίρια να κάνει οικογενειακές διακοπές και να ξεκουράζεται από το βαρύ πρόγραμμα της σεζόν, οι οποίες διαρκούσαν περισσότερους μήνες από το κανονικό. Φέτος, όμως, σκέφτεται να αλλάξει τις συνήθειες του και μόλις ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο REX, σκοπεύει να ξεκουραστεί για λίγο και μετά να ξεκινήσει μία σειρά συναυλιών. Αν θα έχει μαζί του την πολυμελή οικογένεια του, δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος. Αν και δεν αποκλείεται η οικογένεια Κοκοσάκη (αυτό είναι το πραγματικό του επίθετο) να συνδυάσει δουλειές με διακοπές.