Την πότισαν πάλι φαρμάκι

19.02.2009
«Θα έρθεις και θα πεις... μόνο ένα τραγούδι!». Αυτό της είπαν και πίκραναν για μία ακόμη φορά την Καλομοίρα, που την κάλεσαν στον ελληνικό τελικό της Eurovision, αλλά περιόρισαν το χρόνο εμφάνισής της στο ελάχιστο.

«Θα έρθεις και θα πεις... μόνο ένα τραγούδι!». Αυτό της είπαν και πίκραναν για μία ακόμη φορά την Καλομοίρα, που την κάλεσαν στον ελληνικό τελικό της Eurovision, αλλά περιόρισαν το χρόνο εμφάνισής της στο ελάχιστο. Ετσι, εκείνη, προκειμένου να μη γίνει ρεζίλι λέγοντας ένα μόνο τραγούδι ως η επίτιμη προσκεκλημένη, προτίμησε να πάει στην Αμερική και να δει τους γονείς της. Αρχικά της είπαν: «Έλα, Καλομοίρα, και θα πεις δύο τραγούδια», προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι», αλλά στη συνέχεια άρχισαν οι αφαιρέσεις και το παρασκήνιο. Από τα δύο πήγαμε στο ένα και από το ένα φτάσαμε σε κανένα.

Ποιος έβαλε ψαλίδι στην εμφάνιση της; Οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι τρεις. Η ΕΡΤ, που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης, η δισκογραφική της εταιρεία, η Heaven, και η δισκογραφική εταιρεία του Σάκη Ρουβά, η Μinos ΕΜΙ.

Είναι δυνατόν το κρατικό κανάλι να την προσκάλεσε και να την έκοψε; Ή να είχε αντίρρηση ο Σάκης, που είναι τζέντλεμαν, και η δισκογραφική του; Δύσκολο, πάλι, να ήταν η Heaven, που συνήθως επιθυμεί έντονη παρουσία για τους καλλιτέχνες της!

Ουδείς γνωρίζει εκτός από τους εμπλεκόμενους και η Καλομοίρα με αξιοπρέπεια κρατάει χαμηλούς τόνους. Το πιο πιθανό ωστόσο είναι ότι δεν θα τη δούμε στον ελληνικό τελικό, που θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου. Κρίμα! ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ