Το MTV φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες... σπίτι μας!

12.02.2009
Το λανσάρισμα δυο νέων μουσικών project, των MTV World Stage και MTV Push ανακοίνωσε το ΜTV. Στόχος; Να φέρουν τους fans πιο κοντά στα καλύτερα, πιο φρέσκα και πετυχημένα σχήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.
Το λανσάρισμα δυο νέων μουσικών project, των MTV World Stage και MTV Push ανακοίνωσε το ΜTV. Στόχος; Να φέρουν τους fans πιο κοντά στα καλύτερα, πιο φρέσκα και πετυχημένα σχήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Το MTV World Stage δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αποκτήσει πρόσβαση στις πιο ξεχωριστές συναυλίες που γίνονται στον κόσμο. Οι Coldplay θα εμφανιστούν ζωντανά στο Saitama Super Arena στο Τόκυο της Ιαπωνίας, στις 12 Φεβρουαρίου, και θα είναι το συγκρότημα με το live των οποίων θα κάνει πρεμιέρα η παραγωγή MTV World Stage. Η εμφάνιση των Coldplay θα μεταδοθεί στις 27 Φεβρουαρίου σε 62 MTV κανάλια - ανάμεσα τους και το ελληνικό MTV (23.00 μμ) - φτάνοντας έτσι στους δέκτες εκατομμυρίων τηλεθεατών ανά τον κόσμο. Μάλιστα, κάθε Παρασκευή στους δέκτες του MTV θα μεταδίδεται μια συναυλία, από τους κορυφαίους της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Επίσης, φέτος το Μάρτιο, το MTV Push αναλαμβάνει να μυήσει τους fans της μουσικής στον κόσμο των πιο hot, ανερχόμενων καλλιτεχνών/γκρουπ, με ένα ανατρεπτικό «push-άρισμα», μέσω ενός multi-platform υλικού. Οι Metro Station και οι White Lies θα είναι τα γκρουπ που θα το εγκαινιάσουν, ενώ θα φιλοξενηθούν δεκάδες καλλιτέχνες από μια πληθώρα ειδών μουσικής. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι στην Αθήνα, στη Ρώμη, στο Λονδίνο, στο Μπουένος Άιρες, στο Πεκίνο ή στο Τόκυο, κάθε Παρασκευή βράδυ είναι «live music night» στο MTV, όπου fans από 162 χώρες μεταφέρονται στην πρώτη θέση της αρένας σε κάποιο σημείο στον κόσμο, για να ζήσουν την εμπειρία του «live» από τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη/συγκρότημα.

Οι συναυλίες του MTV World Stage που θα ακολουθήσουν είναι αυτές των: Pussycat Dolls και Katy Perry στις 6 Μαρτίου, Slipknot στις 13 Μαρτίου, Oasis στις 20 Μαρτίου, Franz Ferdinand στις 27 Μαρτίου, Duffy στις 29 Μαΐου και Kaiser Chiefs στις 5 Ιουνίου.

Το MTV έχει αναγνωρισθεί ως το σημείο αναφοράς στο οποίο στρέφονται οι νέοι για να αναζητήσουν νέα μουσικά κομμάτια. Μερικοί από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς καλλιτέχνες σήμερα, όπως η Shakira, οι Tokio Hotel και η Duffy έχουν αναδειχθεί μέσα από τα κανάλια του MTV International. Έτσι, ξεκινώντας από το Μάρτιο, το MTV Push θα ακολουθήσει αυτή την πορεία, έχοντας ως στόχο την προώθηση νέων καλλιτεχνών.