Τρικ ομορφιάς των σταρ

05.03.2009
Τις βλέπουμε και τις θαυμάζουμε, ξεχνώντας όμως ότι «κανείς δεν είναι τέλειος». Οι λαμπερές κυρίες της showbiz το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και, παρά τα χρήματα που έχουν ξοδέψει σε γυμναστήρια, αισθητικές επεμβάσεις και σκληρά προγράμματα διατροφής

Τις βλέπουμε και τις θαυμάζουμε, ξεχνώντας όμως ότι «κανείς δεν είναι τέλειος». Οι λαμπερές κυρίες της showbiz το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και, παρά τα χρήματα που έχουν ξοδέψει σε γυμναστήρια, αισθητικές επεμβάσεις και σκληρά προγράμματα διατροφής, πάντα θα έχουν κάποια μικρά τρικ για να εξαφανίζουν τις ατέλειες ή να τραβάνε τα βλέμματα στα σωματικά τους ατού. Εκεί δεν επεμβαίνει το χέρι του πλαστικού χειρουργού, αλλά του στυλίστα, του μακιγιέρ και του κομμωτή τους. Το ΛΟΙΠΟΝ έκανε «έρευνα αγοράς» και σας παρουσιάζει τα τρικ των celebrities μπροστά στο φωτογραφικό ή τον τηλεοπτικό φακό αλλά και πάνω στην πίστα. Είναι γνωστό στη νυχτερινή Αθήναπως η Καίτη Γαρμπή, αν και διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας της έτυχε να πάρει μερικά παραπανίσια κιλά. Και πώς να βάλεις το νέο στενό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, αν ξαφνικά παρουσιάστηκαν μερικά ψωμάκια; Με τη μέθοδο του wrap, δηλαδή του σφιχτού τυλίγματος με σελοφάν σε επίμαχα σημεία, όπως η κοιλιά και οι μηροί.

Τα δυνατά σημεία της Φαίης Σκορδά είναι το πλούσιο μπούστο της και τα καλλίγραμμα πόδια της. Το πρώτο φροντίζει να το τονίζει με ενισχυμένα σουτιέν wonderbra και τα δεύτερα, αφού πρώτα τα αλείψει με ένα ελαφρώς γυαλιστερό body make up, με μίνι φούστες και φορέματα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τις λίγες τηλεοπτικές παρουσίες που μαζεύουν τόσο συχνά τα μαλλιά τους πίσω, είτε σε κότσο είτε σε χτένισμα. Έτσι, αναδεικνύει τον ψηλόλιγνο λαιμό της, μια συνήθειά της από τα χρόνια που έκανε κλασικό χορό και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς γνωρίζει ότι έτσι τονίζει το εντυπωσιακό βλέμμα της.

Τόσο στις τηλεοπτικές όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της η Χριστίνα Λαμπίρη επιλέγει τις περισσότερες φορές φορέματα. Με αυτόν τον τρόπο τονίζει τις τορνευτές γάμπες της, το πιο δυνατό σημείο της μετά τα καταπράσινα μάτια.

Η Ελένη Μενεγάκη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη ήθελε να βάφεται μόνη της. Μέχρι και σήμερα λοιπόν συχνά μακιγιάρεται μόνη της στα μάτια, γνωρίζοντας καλά πως αυτό είναι το δυνατό της σημείο. Η έντονη μάσκαρα, οι φωτεινές σκιές αλλά και το eyeliner είναι τρία προϊόντα που εμπιστεύεται σχεδόν καθημερινά. Λόγω του ότι έχει μεγάλο πρόσωπο σε σχέση με το σώμα της, φροντίζει πάντα τα μαλλιά της να έχουν όγκο στην κορυφή, ακόμη και όταν επιλέγει ίσια χτενίσματα.

Μίνι φορέματα, πένσιλ παντελόνια αλλά και ψηλά τακούνια δίνουν το παραπάνω ύψος στην Πέγκυ Ζήνα όταν βρίσκεται πάνω στην πίστα. Στην τραγουδίστρια δεν αρέσει να είναι γυμνά τα δάχτυλα των ποδιών της και έτσι, ακόμη και το καλοκαίρι, σπάνια θα επιλέξει πέδιλα για τις εμφανίσεις της στην πίστα. Αντίθετα, γόβες και μπότες είναι από τα αγαπημένα της αξεσουάρ. Οι αφέλειες που επιλέγει στο χτένισμά της τα τελευταία χρόνια κρύβουν επιμελώς το λίγο μεγάλο κούτελό της.

Είτε επιλέγει φορέματα είτε παντελόνια με μπλουζάκια, ένα είναι το κόλπο της Ελεονώρας Μελέτη: να δείχνει τους καλοσχηματισμένους ώμους και την πλάτη της. Γι αυτό προτιμά ανοιχτά μπλουζάκια και πουκάμισα, που τονίζουν τα σημεία αυτά, τα οποία έχουν σμιλευτεί από τα σπορ που έκανε από πάρα πολύ μικρή ηλικία.

Τα μαλλιά δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο της Άννας Βίσση. Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια τα πρώτα χρόνια με τρέσες και αργότερα με extensions προσπαθεί πάντα να τα κάνει να φαίνονται όχι μόνο πιο μακριά, αλλά και πιο πλούσια. Η οδηγία στους κομμωτές της είναι πάντα να τα κρεπάρουν, καθώς η τρίχα της είναι αρκετά λεπτή, ενώ τον τελευταίο καιρό αποφεύγει τα ίσια χτενίσματα.

Τα χείλη είναι το αδύνατο σημείο στο πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή. Παρά τις φήμες, η τραγουδίστρια ουδέποτε υποβλήθηκε σε πλαστική, ωστόσο φροντίζει πάντα με τη βοήθεια των καλλυντικών να τα ενισχύει, για ένα καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα. Για πολλά χρόνια τραβούσε το περίγραμμα αρκετά έξω από εκεί που τελείωνε το κανονικό με μολύβι, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ανακαλύψει ένα νέο προϊόν. Ένα ειδικό λιπ γκλος, που «τσούζει» λίγο τα χείλη και έχει ως αποτέλεσμα να πρήζονται και να δείχνουν αρκετά μεγαλύτερα.

διαίτερη επιμέλεια στο μπούστο της δείχνει η Ναταλία Γερμανού. Κατά τη διάρκεια του «Μες στην καλή χαρά» επιλέγει σχεδόν πάντα μπλούζες με ανοιχτά ντεκολτέ. Για να τονίζει το μπούστο της, χρησιμοποιεί ειδικά επιθέματα με λάδι, που τοποθετούνται μέσα στο στηθόδεσμο και ανεβάζουν το στήθος προς τα πάνω, χωρίς να του στερούν τη φυσική κίνηση.

Ψεύτικες βλεφαρίδες, πολλή μάσκαρα και smoky σκιές περιλαμβάνονται σχεδόν πάντα στο μακιγιάζ των ματιών της Μάρως Λύτρα.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει ιδιαίτερα κατατονικό βλέμμα, σε σημείο που όσοι την έχουν δει άβαφτη νόμιζαν ότι έχει βλεφαρόπτωση. Από το νεσεσέρ της Μάρως δεν λείπει ποτέ ένα καλό body make up, που καλύπτει τις όποιες ατέλειες της επιδερμίδας της όταν φοράει αποκαλυπτικά φορέματα.

Στο μακιγιάζ των ματιών δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και η Νατάσσα Θεοδωρίδου και με ανοιχτόχρωμες σκιές, έντονο μολύβι και μαύρη μάσκαρα φροντίζει τα μάτια της να φαίνονται μεγαλύτερα απ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Επίσης, η λαϊκή τραγουδίστρια φοράει σπάνια στενές φούστες και παντελόνια, λόγω της μεγάλης της περιφέρειας. Αντίθετα, αγαπάει πολύ τα φορέματα σε γραμμή Α, αλλά και κάποια ρούχα σε πιο loose γραμμές.

Ρούχα με μπανέλες και κορσέδες βρίσκονται πάντα στο καμαρίνι ή στη βαλίτσα της Έλλης Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια με αυτόν τον τρόπο σμιλεύει τον κορμό της και αποκτά την πολυπόθητη μέση δαχτυλίδι, που τονίζεται με τα αξεσουάρ και τις μεγάλες ζώνες.

Τους κορσέδες αλλά και τις βερμούδες-κορσέδες χρησιμοποιεί πολύ η Άντζελα Δημητρίου. Η «Λαίδη», παρόλο που γυμνάζεται εντατικά τα τελευταία χρόνια, έχει κάποια «ψωμάκια», τα οποία φροντίζει να κρύβει με τη βοήθεια των συγκεκριμένων ειδικών εσωρούχων. Άλλωστε, έχει ακόμη αδυναμία στις στενές τουαλέτες.

Τέλος στα ντεκολτέ για την Τζούλια Αλεξανδράτου. Μετά την... ελεύθερη πτώση στο στήθος της και τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα περιοδικά από το πάρτι του φίλου της Τρύφωνα Σαμαρά, το μοντέλο και τραγουδίστρια αποφάσισε να μην αποκαλύπτει το στήθος της, δίνοντας όμως ρέστα στα καλλίγραμμα πόδια της, που στην κυριολεξία αφήνουν άναυδους τους θαμώνες του κέντρου όπου εμφανίζεται, του «Caramella».

Έχοντας αντισταθεί στις πλαστικές, η Βάσια Λόη επιμένει φυσικά, ωστόσο το μπούστο δεν είναι και το πιο δυνατό σημείο στο σώμα της. Δεν το τονίζει ιδιαίτερα, σε αντίθεση με τους υπέροχους ώμους αλλά και τις καλλίγραμμες γάμπες της.

Αντίθετα, η Βάνα Μπάρμπα πάντα υπερηφανευόταν για το πλούσιο και στητό στήθος της. Ακόμη και τις εποχές που είχε μερικά παραπάνω κιλά φρόντιζε να το αναδεικνύει με υπέροχα ντεκολτέ και, σπανιότερα, με κάποια κοσμήματα.

Δεν πραγματοποιούν ποτέ δημόσια έξοδο ή τηλεοπτική παρουσία χωρίς μια καλή στρώση δυνατού make up. Ο λόγος για τις Βίκυ Καγιά, Μαρία Μπακοδήμου και Κατερίνα Παπουτσάκη, που ακόμη και στις πιο casual εμφανίσεις τους δεν αποχωρίζονται το συγκεκριμένο καλλυντικό. Κοινό σημείο των τριών λαμπερών κυριών είναι οι ατέλειες στην επιδερμίδα του προσώπου τους, που είναι ιδιαίτερα εμφανείς χωρίς make up.