Τίνος είναι, Τάιγκερ, το παιδί;

18.06.2010
Καινούρια τρεχάματα για τον 34χρονο άσσο του γκολφ που δεν λέει να ησυχάσει ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε και ήδη του έχει κοστίσει την οικογένειά του. Αυτή τη φορά, καλείται να κάνει ένα τεστ πατρότητας αφού μία από τις φερόμενες ως ερωμένες του ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της.


Καινούρια τρεχάματα για τον 34χρονο άσσο του γκολφ που δεν λέει να ησυχάσει ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε και ήδη του έχει κοστίσει την οικογένειά του. Αυτή τη φορά, καλείται να κάνει ένα τεστ πατρότητας αφού μία από τις φερόμενες ως ερωμένες του ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Η πορνοστάρ Ντέβον Τζέιμς (Devon James) έχει ήδη κινήσει τις σχετικές διαδικασίες. Ισχυρίζεται ότι ο 10χρονος σήμερα γιος της, τον οποίο μάλιστα έκανε όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών, είναι καρπός της σχέσης της με τον Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods).

Η 29χρονη που έχει συλληφθεί επανειλημμένως για πορνεία, έχει κινηθεί νομικά απαιτώντας τεστ πατρότητας, ώστε να επαληθευτεί και τυπικά στους ισχυρισμούς της. Ταυτόχρονα, εξήγησε ότι πήρε αυτή την απόφαση επειδή ο Γουντς αρνείται να αναγνωρίσει ότι ο 10χρονος Όστιν Τ. (Austin T.) είναι γιος του, ενώ της χρωστάει άπειρα χρήματα σε διατροφή. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι το γράμμα Τ. ως μεσαίο όνομα του μικρού αποτελεί "φόρο τιμής" στον πατέρα του.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, η Ντέβον αποκάλυψε την αλήθεια στον Τάιγκερ πριν από τρία χρόνια όταν ξαναβρέθηκαν, κάτω από άλλες συνθήκες, βέβαια. Αυτή τη φορά, ο άτακτος αθλητής την είχε προσλάβει μαζί με μία ακόμη "συνάδελφό" της για σεξ, έναντι £1.350 (€1.600) τη βραδιά. Ακόμη και τότε, όμως, εκείνος αρνήθηκε να συναντήσει το παιδί.

Όπως λέει η ίδια, δεν είχε άλλα περιθώρια, από το να στραφεί στη δικαιοσύνη. Η Μελίντα Τζανέτ (Melinda Jannette), όπως είναι το νόμιμο όνομά της, μπορεί να έχει ήδη βγάλει αρκετά εκατομμύρια πουλώντας την ιστορία για την υποτιθέμενη σχέση της με τον Γουντς στα ΜΜΕ, τώρα όμως προχωράει ακόμη ένα βήμα πιο πέρα.

Μιλώντας για την πρώτη φάση της σχέσης της με τον Τάιγκερ, η πορνοστάρ εξήγησε ότι τότε εκείνος ήταν ανύπαντρος και εκείνη πήγαινε σε... χριστιανικό σχολείο.

Δικηγόρος του Γουντς αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το θέμα.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη όψη στην υπόθεση, την οποία φέρνει στο φως η μητέρα της Τζέιμς, Μελίντα Μπίρλινγκ-Κάσο (Melinda Brinling-Caso), η οποία έχει και την κηδεμονία του μικρού. Η γιαγιά του αγοριού υποστηρίζει ότι "δεν υπάρχει περίπτωση" να είναι ο Γουντς πατέρας του αφού η αλήθεια φάνηκε μέσα από τεστ DΝΑ που έγινε το 2002 και υπέδειξε έναν άλλο άντρα. Φυσικά, η κόρη της αρνείται ότι τέτοιο τεστ έγινε ποτέ.

Δεν μπορεί να μην απορήσει όμως κανείς σχετικά με το γιατί δεν έχει γίνει καμία αναφορά στο παιδί νωρίτερα, παρά το γεγονός ότι η Τζέιμς -που παρεμπιπτόντως "χρεώνει" £300 (€360) την ώρα για τις υπηρεσίες της- έχει πουλήσει ήδη την ερωτική ιστορία της με τον Γουντς.

Ο Τάιγκερ Γουντς ο οποίος ακολούθησε θεραπεία για τον εθισμό του στο σεξ, έλπιζε ότι μπορούσε να σώσει τον γάμο του, ακόμη και ύστερα από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τον αριθμό των ερωμένων του που ολοένα και μεγάλωνε. Η γυναίκα του ωστόσο, Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren), πιστεύει ότι με την επιστροφή του και μόνο στα γήπεδα (σ.σ. εξαιτίας των γεγονότων είχε απομακρυνθεί για αρκετό καιρό από την ενεργό δράση), ο άντρας της αθέτησε την υπόσχεση που της είχε δώσει ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για τη σχέση τους. Η συνέχεια αναμένεται να παιχτεί στα δικαστήρια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα