Η 'Ειμι Γουάινχαουζ ανέβηκε τρία νούμερα!

11.03.2009
Η σκελετωμένη σιλουέτα της 'Ειμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) , είναι πλέον παρελθόν, αφού ανέβηκε τρία νούμερα.

Η σκελετωμένη σιλουέτα της είναι πλέον παρελθόν, αφού η 'Ειμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) ανέβηκε τρία νούμερα!

Μετά από δύο μήνες αποτοξίνωσης και υγιεινής ζωής στην Καραϊβική, η 25χρονη τραγουδίστρια δεν χωράει πια στα παλιά της ρούχα. Μόλις γύρισε στο Λονδίνο χρειάστηκε να ξοδέψει 19.000 λίρες για να ανανέωσει την γκαρνταρόμπα της.

Έτσι διαπίστωσε ότι ενώ φορούσε το παιδικό μέγεθος 4, τώρα της ταιριάζει το αγγλικό νούμερο 10 (τα γυναικεία νούμερα στην Αγγλία ξεκινάνε από το 6 και ανεβαίνουν στην συνέχεια ανά δύο, 8-10-12 -14 κ.λπ.).

"Η 'Ειμι είναι μια άλλη γυναίκα από τότε που γύρισε από το νησάκι Σάντα Λουτσία", είπε o στυλίστας που της βοήθησε να διαλέξει ρούχα στο μεγάλο πολυκατάστημα "Selfridges".

"Εκοψε τα ναρκωτικά και έχει ξαναβρεί την όρεξη της. Απολαμβάνει το φαγητό, ενώ παλιά με δυσκολία έβαζε μπουκιά στο στόμα της. Απέκτησε επιτέλους καμπύλες, βρήκαμε με ευκολία φορέματα που δεν κρεμάνε πάνω της, αλλά αντίθετα την κολακεύουν πολύ ".

Η τραγουδίστρια που έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει στην Αμερική -εξαιτίας των νομικών της εκκρεμοτήτων- επιδόθηκε σε σόπινγκ-θέραπι. Πέρασε τέσσερις ώρες προβάροντας ρούχα και μασουλώντας φράουλες με σοκολάτα, στον πριβέ χώρο του πολυκαταστήματος.

"Προτίμησε τα ζωντανά χρώματα, διαλέγοντας κυρίως σύνολα σε ροζ και μωβ αποχρώσεις, ενώ ούτε για μια στιγμή δεν έδειξε να την προβληματίζει η τιμή στην ετικέτα".

Ευτυχώς που η Ειμι βοηθάει την οικονομία να ξεπεράσει την κρίση!