Οι εξελίξεις στο σίριαλ της Ριάνα.

13.03.2009
Το θέμα του ξυλοδαρμού της Ριάνα(Rihanna) από τον φίλο της Κρις Μπράουν ( Chris Brown) συνεχίζει να πουλάει τρελά .

Έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας, αλλά το θέμα του ξυλοδαρμού της Ριάνα (Rihanna) από τον φίλο της Κρις Μπράουν (Chris Brown) συνεχίζει να πουλάει τρελά.

Έτσι καθημερινά προκύπτουν νέες ειδήσεις που αφορούν το ζευγάρι, που έχει γίνει "το μήλον της έριδος" στα τηλεοπτικά τοκ-σώου και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα λοιπόν, μαθαίνουμε ότι και οι δύο είχαν περάσει άσχημα παιδιά χρόνια, όπως εξομολογήθηκαν ξεχωριστά στο σώου της Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks) Η Ριάνα είπε στο μοντέλο και παρουσιάστρια: "Όταν έβλεπα να μαλώνουν οι γονείς μου, με έπιανε πονοκέφαλος που συχνά γίνονταν ημικρανίες. Ζούσα για χρόνια με αυτούς τους δυνατούς πονοκεφάλους! Όταν όμως οι γονείς μου χώρισαν, σταμάτησαν αμέσως!".

Ο Μπράουν σε μικρή ηλικία έγινε μάρτυρας του βιασμού και της κακοποίησης της μητέρα του από τον πατριό του: "Φοβισμένος από την επώδυνη εμπειρία συνήθιζε να βρέχει το κρεβάτι του".

Η Όπρα Γούινφρεϊ (Oprah Winfrey) που εκδήλωσε δημόσια την αντίθεση της στην επανασύνδεση του ζευγαριού, προειδοποιώντας την Ριάνα ότι "θα σε ξαναχτυπήσει", σχολίασε: "Μεγαλώνοντας σε ένα βίαιο περιβάλλον, συνηθίζεις στην βία. Όταν γυρίζεις στην αγκαλιά ενός άντρα που σε χτυπάει είναι γιατί δεν πιστεύεις ότι αξίζεις να είσαι με κάποιον που δεν το κάνει"!

Εντωμεταξύ ο δικηγόρος του Μπράουν ζήτησε συμπληρωματική ακρόαση για τον πελάτη του στις 23 Μαρτίου. Ο Μπράουν που κατηγορείται για δύο κακουργήματα δεν χρειάζεται να δώσει το παρόν, ενώ διαψεύδεται και δημοσίευμα του TMZ.com που αναφέρει ότι η ακρόαση γίνεται για να καταθέσει σαν μάρτυρας η Ριάνα.

Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει το ξύλο που έφαγε από τον φίλο της και το έχει ρίξει στην διασκέδαση. Την περασμένη Τρίτη γιόρτασε ετεροχρονισμένα τα 21α της γενέθλια, χωρίς τον Κρίς Μπράουν, ενώ την επόμενη μέρα βγήκε ξανά μόνη με φίλες της καλεσμένη σε ένα πάρτι καραόκε.

"Στα γενέθλια της φορούσε σκούρα γυαλιά, αλλά στην δεύτερη έξοδο της τα έβγαλε", αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας΅"Ηταν ευδιάθετη και έδειχνε να διασκεδάζει πίνοντας σαμπάνια και τραγουδώντας καραόκε. Η απουσία του Κρις από το πλευρό της συζητήθηκε από τους θαμώνες, αλλά την ίδια δεν φάνηκε να την απασχολεί".