"Σέξι βίντεο" καίει την Ριάνα

20.03.2009
Τα προβλήματα για την Ριάνα (Rihana) συνεχίζονται? Σαν να μην έφτανε το ξύλο που έφαγε από τον Κρις Μπράουν(Chris Brown), τώρα την απειλεί να κυκλοφορήσει το "σέξι βίντεο" που κρατάει στα χέρια του.

Τα προβλήματα για την Ριάνα (Rihana) συνεχίζονται...Σαν να μην έφτανε το ξύλο που έφαγε από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown), τώρα εκείνος την απειλεί να κυκλοφορήσει το "σέξι βίντεο" που κρατάει στα χέρια του.

Ο τραγουδιστής της R&B, σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό "Star", έχει βιντεοσκοπήσει αρκετές από τις ερωτικές συνευρέσεις του με την Ριάνα. "Έχουν περάσει πολλές 'τρελές νύχτες' στο κρεβάτι και τους αρέσει να δοκιμάζουν καινούργιες εμπειρίες, γι΄αυτό και ο Κρις τις έχει απαθανατίσει, κάνοντας συλλογή.

Και οι δύο έχουν 'ιδιαίτερα γούστα' στο σεξ", αποκαλύπτει ο ρεπόρτερ ενώ συνεχίζοντας ισχυρίζεται ότι: "Εκείνη μάλιστα, απολαμβάνει να παίζει διάφορους ρόλους, επιλέγοντας τις ανάλογες μεταμφιέσεις".

Η Ριάνα δεν έχει πρόβλημα με την σεξουαλικότητα της, δεν θέλει όμως να φέρει σε δύσκολη θέση την οικογένεια και τους συγγενείς της. Αν κυκλοφορήσει αυτό το βίντεο θα γελοιοποιηθεί παγκοσμίως και για άλλη μια φορά θα βρεθεί στο "μάτι του κυκλώνα".

Η ίδια, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η καντεμιά της συνεχίζεται. Το πλήγμα που είχε δεχθεί η προσωπική της ζωή και η καριέρα της ήταν ήδη τεράστιο, αλλά εκεί που η κατάσταση είχε αρχίσει να ηρεμεί, και είχαν αποφασίσει να κάνουν ένα διάλλειμα με τον Μπράουν, τώρα προέκυψε το σέξι βίντεο.

"Το μόνο που της έλειπε ήταν να δει τα ερωτικά της παιχνίδια με τον Μπράουν στο διαδίκτυο". Ας ελπίσουμε ότι οι φήμες θα διαψευστούν και η 21χρονη τραγουδίστρια θα μπορέσει να γυρίσει σελίδα στην ζωή της, επιτέλους.