Κ. Στικούδη: "Δεν είμαι sex symbol"

03.04.2009
Από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς 2005, μέχρι σήμερα η Κατερίνα Στικούδη έχει συμμετάσχει σε διάφορα σίριαλ. Φέτος όμως παρουσιάζει τη μουσική εκπομπή «Mega Star», ενώ παράλληλα κάνει και το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς 2005, μέχρι σήμερα η Κατερίνα Στικούδη έχει συμμετάσχει σε διάφορα σίριαλ. Φέτος όμως παρουσιάζει τη μουσική εκπομπή «Mega Star», ενώ παράλληλα κάνει και το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια.

Τώρα ήρθε η στιγμή για την εντυπωσιακή κοπέλα να δοκιμαστεί και στο τραγούδι, με μια συμμετοχή στο r ’n’ b hit «Τώρα», σε συνεργασία με τον Lava (Κώστας Μολτσίδης). Η Κατερίνα μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι, ενώ απάντησε σε όλους αυτούς που κατηγορούν τα μοντέλα ότι δεν πρέπει να ανοίγουν τα φτερά τους στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πώς έγινες παρουσιάστρια;

«Το μόντελινγκ μου έδωσε αναγνωρισιμότητα κι έτσι μπόρεσα να προβάλω καλύτερα τον εαυτό μου. Δίνοντας συνεντεύξεις κι ενώ πήγαινα σε εκπομπές ως καλεσμένη, μου έγιναν κάποιες προτάσεις για συμμετοχή σε τηλεοπτικά προγράμματα. Η πρώτη φορά που εργάστηκα ως παρουσιάστρια ήταν στο πλευρό του Θέμη Μάλλη στην πρωινή εκπομπή του Star La sousourela. Αμέσως μετά στον ?Πρωινό καφέ? για δύο χρόνια και φέτος είμαι στο Mega Star».

Πώς έγινε η επιλογή να είσαι εσύ η παρτενέρ του ράπερ Lava;

«Mου έγινε πρόταση από τη Heaven, τον Μάκη Πουνέντη, που με είχε δει να τραγουδάω στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ?Στην υγειά μας?, και τον παραγωγό Κώστα Καλημέρη, να πάρω μέρος στο τραγούδι του Lava. Το άκουσα, μου άρεσε, έκανα δοκιμαστικό, τα πήγα καλά και το τραγούδι έγινε. Με μία συμμετοχή, πάντως, δεν λέγεσαι ?τραγουδιστής?».

Νιώθεις sex symbol;

«Ως άνθρωπος είναι ωραίο να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και με την εικόνα σου? Δεν θα έλεγα ότι είμαι σύμβολο του σεξ, γιατί δεν μου αρέσουν οι τίτλοι».

Με αφορμή το τραγούδι «Τώρα» πήρες μέρος και σε συναυλίες. Πώς σε αντιμετώπισαν οι υπόλοιποι τραγουδιστές που ήταν μαζί σας;

«Πραγματικά, χάρηκα που δεν με αντιμετώπισαν άσχημα και η άποψη του Κώστα Καραφώτη και του Γιώργου Χρήστου για μένα ήταν θετική! Η εμπειρία της συναυλίας μαζί τους ήταν μοναδική».

Πώς κρίνεις τις απόψεις κάποιων που θεωρούν ότι τα μοντέλα δεν μπορούν να είναι παράλληλα ηθοποιοί και τραγουδιστές;

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψή του και να κρίνει τους πάντες και τα πάντα. Δεν συμφωνώ, πάντως, με την άποψη ότι ένας άνθρωπος εμφανίσιμος δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει».

Πώς είναι η Κατερίνα Στικούδη αυτή τη στιγμή στη ζωή της; Είναι ερωτευμένη;

«Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα ο έρωτας? Σου δίνει ζωή?».

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για σένα;

«Μου αρέσουν οι άντρες που είναι δραστήριοι και αισιόδοξοι. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα όταν βρίσκομαι σε μια σχέση είναι να μπορεί ο σύντροφός μου να με κρατάει διαρκώς ερωτευμένη!».