Μπαμπάς ο Σπυρόπουλος;

07.04.2009
Μια επίσκεψη της Μαρίνας Ασλάνογλου σε πολύ γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας έκανε όλη τη σόουμπιζ να ψάχνεται. Θα γίνει πατέρας ο Κώστας Σπυρόπουλος, που έχει όνειρό του να κάνει μια μεγάλη οικογένεια; Το ΛΟΙΠΟΝ έκανε ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει.

Από τη ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

Μια επίσκεψη της Μαρίνας Ασλάνογλου σε πολύ γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας έκανε όλη τη σόουμπιζ να ψάχνεται. Θα γίνει πατέρας ο Κώστας Σπυρόπουλος, που έχει όνειρό του να κάνει μια μεγάλη οικογένεια; Το ΛΟΙΠΟΝ έκανε ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει. Τον πρώτο χρόνο γάμου κλείνουν στις 7 Ιουλίου ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Μαρίνα Ασλάνογλου. Και οι δύο έχουν δηλώσει ότι θέλουν πολύ να αποκτήσουν παιδιά, γι’ αυτό, όταν πριν από μερικές μέρες κάποιοι είδαν τη νεαρή ηθοποιό να περνάει την πόρτα του μαιευτηρίου «Ιασώ», σκέφτηκαν ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή για το ζευγάρι. Όμως, η Μαρίνα Ασλάνογλου δεν είναι ακόμα έγκυος. Όσο για το χαμόγελο που ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, οφειλόταν σε μια μεγάλη χαρά που της έδωσε ένας πολύ δικός της άνθρωπος. Η αγαπημένη της φίλη, η Κυριακή, γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και η Μαρίνα από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της και μέχρι να δει ότι το νεογέννητο και η ευτυχισμένη μητέρα χαίρουν άκρας υγείας. Ήταν όμως φυσικό να τρέχει η σκέψη της και στη στιγμή που ο Θεός θα την αξιώσει να κρατήσει το δικό της παιδί στην αγκαλιά της. Κάτι, που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αργήσει πολύ να συμβεί.

Η Μαρίνα ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Κώστα Σπυρόπουλου, ο οποίος τη λατρεύει. Απόδειξη ότι δεν μπορούν να είναι για μεγάλο διάστημα χώρια είναι πως ο Κώστας κάθε Δευτέρα και Τρίτη, που δεν έχει παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη με το «Παρακαλώ, ας μείνει μεταξύ μας», «πετάει» στην Αθήνα για να είναι κοντά στη Μαρίνα, η οποία επίσης «σκίζει» στο δύσκολο ρόλο της Κάθριν στο «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» του Τενεσί Ουίλιαμς (σ.σ.: η παράσταση παίζεται στο «Αμφιθέατρο» του Σπύρου Ευαγγελάτου και θα συνεχίσει για λίγες μέρες και μετά το Πάσχα). Ταυτόχρονα ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο καινούργιο τους σπιτικό, που βρίσκεται στην Πολιτεία, πολύ κοντά στους γονείς της Μαρίνας.