Μενεγάκη: "Φεύγω! Ούτε η μάνα μου δεν θα με βρίσκει"

25.06.2010
«Φεύγω και κανείς δεν θα ξέρει που είμαι. Ούτε η μάνα μου!». Αυτή την απάντηση δίνει η Ελένη σε όποιον τη ρωτάει για τις φετινές της διακοπές.

«Φεύγω και κανείς δεν θα ξέρει που είμαι. Ούτε η μάνα μου!». Αυτή την απάντηση δίνει η Ελένη σε όποιον τη ρωτάει για τις φετινές της διακοπές.

Η διάθεσή της φαίνεται να έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Αυτό επιβεβαιώνουν όσοι τη ζουν από κοντά, αλλά το ίδιο βλέπουν και οι τηλεθεατές της. Χαμογελαστή, με πολύ κέφι και διάθεση για πειράγματα με τους συνεργάτες της δείχνει να απολαμβάνει τη νέα της ζωή μετά την απόφαση που πήρε να σβήσει τα παλιά. Θέλει να ξεχάσει τη φετινή χρονιά, που έφερε πολλές ανατροπές στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή, και το μόνο που θέλει είναι να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Γι’ αυτό δεν χάνει ευκαιρία για μικρές αποδράσεις, για Σαββατοκύριακα στην Άνδρο, που σίγουρα την ανανεώνουν μέχρι να αρχίσουν οι διακοπές της. Βέβαια, άλλες χρονιές δεν είχε λόγο να μην αποκαλύψει το πού θα κάνει διακοπές, τώρα όμως φοβάται να εκμυστηρευτεί οτιδήποτε ακόμα και στους πιο καλούς της φίλους ή τους συνεργάτες της.

«Είναι μυστικό. Φεύγω και κανείς δεν θα ξέρει πού είμαι. Θα εξαφανιστώ. Δεν θα με βρει κανείς εκεί που θα πάω», ακούστηκε να λέει σε στενό συνεργάτη της.

Το διαζύγιό της, η αναπάντεχη ανατροπή στην προσωπική της ζωή, το κυνηγητό των παπαράτσι και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την έφτασαν στα όριά της. Το ανελέητο κυνηγητό των φωτογράφων που νυχθημερόν την παρακολουθούν για να καταφέρουν να την απαθανατίσουν με τον Ματέο Παντζόπουλο την έχει κάνει να «κουμπωθεί». Θέλει λοιπόν να αποφύγει τα αδιάκριτα μάτια και φλας των φωτογράφων, να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί και να γυρίσει ανανεωμένη και με καινούργιες ιδέες για τον ολόφρεσκο «Καφέ» της, που ξέρει να σερβίρει χρόνια τώρα.