Tο χασίς ενόχλησε την Μπρίτνει.

10.04.2009
Το σώου της Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears) στο Βανκούβερ, την περασμένη Τετάρτη σταμάτησε εντελώς ξαφνικά. Η τραγουδίστρια "έβγαλε την πρίζα" της sold-out συναυλίας, 15 λεπτά μετά την έναρξη και έχοντας παρουσιάσει μόλις τρία τραγούδια.

Το σώου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) στο Βανκούβερ, την περασμένη Τετάρτη σταμάτησε εντελώς ξαφνικά.

Η τραγουδίστρια "έβγαλε την πρίζα" της συναυλίας της που είχε ξεπουλήσει σε εισιτήρια, μόλις 15 λεπτά μετά την έναρξη. Έχοντας παρουσιάσει μόλις τρία τραγούδια, εγκατέλειψε την σκηνή αφήνοντας το κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα, στο σκοτάδι για περισσότερο από μισή ώρα.

Τον λόγο της απρόοπτης διακοπής ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα μια γυναικεία φωνή: "Η αίθουσα είναι γεμάτη καπνό που ενοχλεί όσους βρίσκονται στην σκηνή, μαζί και την κυρία Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Παρακαλούμε να σβήσετε τα τσιγάρα σας. Το κάπνισμα απαγορεύεται στο κτήριο. Το σώου θα συνεχιστεί όταν η ατμόσφαιρα καθαρίσει", ανέφερε η "Vancouver Sun".

Οι περισσότεροι από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας θύμωσαν με την συμπεριφορά της. Ένας από αυτούς είπε στο "People": "Ανυπομονούσαμε να απολαύσουμε την συναυλία, αλλά αυτό που έγινε μας χάλασε το κέφι. Είμαστε εξοργισμένοι μαζί της".

Η 27χρονη Σπίαρς αποφάσισε να επιστρέψει στην σκηνή μετά από περίπου 40 λεπτά και είπε στους αγαναχτισμένους θεατές: "Ευχαριστώ Βανκούβερ. Είσαστε καταπληκτικοί. Οδηγείτε προσεκτικά και μην καπνίζετε χασίς"!

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο εκπρόσωπος της ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές της αποδίδοντας την διακοπή σε πρόβλημα στο σύστημα "εξαερισμού": "Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους θεατές της συναυλίας για το απρόοπτο αποψινό διάλλειμα. Αλλά, εξαιτίας του εξαερισμού κάποιοι μουσικοί ένιωσαν αδιαθεσία και η διακοπή ήταν αναγκαστική".