Πόσο θα κοστίσει το διαζύγιο του Μελ Γκίμπσον;

14.04.2009
Μετά από 28 χρόνια γάμου η γυναίκα του Μελ Γκίμπσον( Mel Gibson) αποφάσισε να χωρίσουν, και απ΄ ότι φαίνεται θα είναι ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια του Χόλιγουντ.

Μετά από 28 χρόνια γάμου η γυναίκα του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) αποφάσισε να χωρίσουν και απ΄ ότι φαίνεται θα είναι ένα από τα πιο ακριβά διαζύγια του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στην Καλιφόρνια η Ρόμπιν (Robyn) Γκίμπσον μπορεί να διεκδικήσει την μισή περιουσία του άντρα της, που ανέρχεται στα 640 εκατομμύρια δολάρια.

Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Αντζελες λίγες εβδομάδες μετά την δημοσίευση φωτογραφιών του ηθοποιού που τον έδειχναν να διασκεδάζει σε παραλία της Κόστα Ρίκα, παρέα με μια ακαταμάχητη μελαχρινή.

Ο 53χρονος Γκίμπσον γνωρίστηκε με την ρωσίδα μουσικό (όπως αποδείχτηκε), γνωστή με το όνομα Οκσάνα (Oksana) στα γυρίσματα της πρόσφατης ταινίας του, αλλά αρνείται ότι δημιούργησε δεσμό της.

Ως αιτία του διαζυγίου η 52χρονη κυρία Γκίμπσον αναφέρει "αξεπέραστες διαφορές". Το ζευγάρι εξέδωσε χθες βράδυ μια λιτή ανακοίνωση: "Στην διάρκεια του γάμου μας, διατηρήσαμε ιδιωτική την οικογενειακή μας ζωή. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και με τον χωρισμό μας".

Ο πολύτεκνος Γκίμπσον έχει επτά παιδιά, έξι από τα οποία είναι ενήλικα, αλλά η γυναίκα του διεκδικεί την επιμέλεια του μικρότερου γιου τους, Τομ, που την επόμενη εβδομάδα θα κλείσει τα δέκα.

Η πρώην νοσοκόμα και ο γοητευτικός ηθοποιός δεν είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Παρά τις "αξεπέραστες διαφορές" που αναφέρει στην αίτηση η κυρία Γκίμπσον, πολλοί στο Χόλιγουντ πιστεύουν ότι ο λόγος του διαζυγίου τους είναι η κρυφή σχέση του άντρα της με την Οκσάνα.

Αν και ο Γκίμπσον υποστηρίζει ότι είναι απλά φίλοι και συνεργάτες, το ζευγάρι "συνελήφθη" να βγαίνει αγκαλιασμένο από το τροχόσπιτο του ηθοποιού, που είχε στηθεί στο χώρο των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, "The Εdge of Darkenss".

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός καταδικάστηκε τον Ιούλιο του 2006, γιατί οδηγούσε μεθυσμένος στο Μαλιμπού, ενώ λίγο νωρίτερα είχε φωτογραφηθεί να διασκεδάζει με διάφορες θαυμάστριες.

Τότε η γυναίκα του τον είχε στηρίξει και τον ώθησε να μπεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Τώρα όμως, φαίνεται ότι η κατάσταση είναι σοβαρή.

Εκείνη, νιώθει ταπεινωμένη από την συμπεριφορά του και δεν μπορεί να ξεπεράσει την απιστία του. "Ο Μελ θεωρεί φυσικό να κάνει παρέες με αιθέριες υπάρξεις, και η γυναίκα του θα έπρεπε να συμβιβαστεί με την ιδέα, αφού ήταν πάντα δίπλα της", δήλωσε στενός φίλος του ηθοποιού στην Daily Mail.

Το διαζύγιο της κυρίας Γκίμπσον ανέλαβε η Λάουρα Γάσερ (Laura Wasser), δικηγόρος επίσης της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και του Κίφερ Σάδερλαντ (Keifer Sutherland).

Το 2004, ο Γκίμπσον ήταν νούμερο ένα στην λίστα των πιο πλούσιων σταρ σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό "Forbes", ενώ έχει και δική του εταιρεία παραγωγής.

Το Δεκέμβριο του 2004 πούλησε ένα τεράστιο ράντσο που είχε στην Αυστραλία στην τιμή των 4 εκατομμυρίων δολαρίων και μετά αγόρασε ένα νησάκι στα Φίτζι που το ονόμασε Μάνγκο, πληρώνοντας 10 εκατομμύρια δολάρια. Στα χρόνια που ακολούθησαν συνέχισε να επενδύει χρήματα πουλώντας και αγοράζοντας εκτάσεις.

Ως πιστός καθολικός, έχει κτίσει και την δική του εκκλησία στην Καλιφόρνια, ξοδεύοντας απλόχερα 28 εκατομμύρια δολάρια.

Ως πιστός καθολικός όμως, δεν θα έπρεπε να υποκύψει στον πειρασμό της αμαρτίας. Οπότε, να δούμε τώρα πόσο θα πληρώσει στην γυναίκα του, που δεν άντεξε να υπομένει καρτερικά τις απιστίες του!