Χοντραίνει η κόντρα ανάμεσα στον Γκίμπσον και τη Ρωσίδα

01.07.2010
Το θέμα μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων -νυν εχθρών- είναι αυτή τη φορά οικονομικής φύσης και τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του 54χρονου ηθοποιού, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) ότι είναι... άπορη!


Το θέμα μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων -νυν εχθρών- είναι αυτή τη φορά οικονομικής φύσης και τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του 54χρονου ηθοποιού, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) ότι είναι... άπορη!

Ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) έχει δώσει στη Ρωσίδα μουσικό "δεκάδες χιλιάδες δολάρια", υποστηρίζει συγκεκριμένα ο Στέφεν Κολόντνι (Stephen Kolodny), αντικρούοντας έτσι τις δικές της αξιώσεις περί μηδενικής προσφοράς του πρώην συντρόφου της στο μεγάλωμα της κόρης τους.

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε τελείως αναπάντεχα λίγους μόνο μήνες μετά τη γέννηση της 9 μηνών σήμερα Λουτσία (Lucia), η οποία είναι το όγδοο παιδί του πολυεκατομμυριούχου -ας σημειωθεί- Γκίμπσον.

Η 40χρονη Γκριγκορίεβα υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει κανενός είδους οικονομική βοήθεια από τον Μελ, του οποίου οι δικηγόροι την κατηγορούν για παραβίαση των όρων της συμφωνίας για την επιμέλεια της μικρής.

Το περιεχόμενο της μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνίας είναι ιδιωτικό και δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο ο Κολόντνι αποκάλυψε ότι ο πελάτης του έχει πληρώσει "δεκάδες χιλιάδες δολάρια" ώστε να παρέχει στην κόρη του ασφάλεια υγείας, νταντά, ένα πολυτελές σπίτι για να μένει, καθώς και ένα αυτοκίνητο για τη... μαμά της.

Στη δήλωσή του, ο δικηγόρος υπονόησε ότι οι πληρωμές του Γκίμπσον στην Γκριγκορίεβα πρόκειται να αλλάξουν στο σύντομο μέλλον, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει το πώς...

Η Ρωσίδα, η οποία γνώρισε τον -παντρεμένο τότε- Γκιμπσον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Στην Άκρη του Νήματος" ("Edge Of Darkness"), αρνήθηκε να συζητήσει το θέμα με τους δικηγόρους της, ενώ αρνήθηκε επίσης ότι ο Γκίμπσον ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Μίλησε, όμως, στην εφημερίδα "Mail On Sunday": "Έχουν λεχθεί τόσα πολλά ψέματα για μένα. Προσπαθούσα να κρατήσω την κατάσταση σε κάποιο επίπεδο δείχνοντας σεβασμό προς τον πατέρα της κόρης μου, αλλά αυτό που κάνει εκείνος είναι πολύ σκληρό", υποστήριξε, ενώ συμπλήρωσε ότι αναγκάζεται να ζει με πιστωτικές κάρτες και δανεικά.

Φιλική προς τον Γκίμπσον πηγή, αναφέρει ότι το "ζήτημά" του ξεκίνησε από το ότι η Γκριγκορίεβα δεν τον άφηνε να δει την κόρη του, πράγμα που βάσει της μεταξύ τους συμφωνίας ήταν απαράδεκτο, αφού προέβλεπε ότι η Λουτσία θα περνούσε τον μισό της χρόνο με τη μαμά και το άλλο μισό με τον μπαμπά.

Πάντως, όπως φαίνεται το σίριαλ αυτό θα έχει πολλά ακόμη επεισόδια με την 40χρονη Ρωσίδα να δηλώνει θυμωμένη με τα δημοσιεύματα που δεν λένε την αλήθεια: "Λέγονται πολλά ψέματα. Δεν με παράτησε εκείνος. Εγώ τον άφησα. Έσωσα τα παιδιά μου και τον εαυτό μου", ισχυρίστηκε.

Φαίνεται ότι η μεταξύ τους σχέση είχε ξεκινήσει όσο ο Γκίμπσον ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Ρόμπιν (Robyn) η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αμέσως μόλις έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Οκσάνα, τον περασμένο χρόνο. Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας "Στην Άκρη του Νήματος" που αποτελεί και την πρώτη πρωταγωνιστική εμφάνιση του Μελ, από τα "Σημάδια" του 2002.

Μπορεί να μην εμφανίστηκε ως ηθοποιός, ωστόσο στα χρόνια που μεσολάβησαν ο Γκίμπσον ανέλαβε ενεργά τον ρόλο του σκηνοθέτη, υπογράφοντας "Τα Πάθη του Χριστού" το 2004 και το "Apocalypto" το 2006.

Την ίδια χρονιά, μάλιστα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια. Αργότερα ζήτησε δημόσια συγνώμη για αντισημιτικά σχόλια που είχε κάνει σε κάποια εμφάνισή του, ρίχνοντας το... φταίξιμο στο αλκοόλ το οποίο προσπαθεί να πολεμήσει σε όλη την ενήλική ζωή του.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του Μελ Γκίμπσον στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα