Ένα βήμα πριν από το χωρισμό;

04.05.2009
Αυτό ήταν το θέμα συζήτησης στις σικ παρέες κοσμικών και επιχειρηματιών το Πάσχα και αφορούσε ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της αθηναϊκής high life.

Αυτό ήταν το θέμα συζήτησης στις σικ παρέες κοσμικών και επιχειρηματιών το Πάσχα και αφορούσε ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της αθηναϊκής high life. Χωρίζει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Αθήνας; Γιατί κάνουν μοναχικές εμφανίσεις και ποιος είναι ο λόγος που φέτος δεν πήγαν οικογενειακώς στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο; Ποιος είναι ο λόγος που ο Άρης Βωβός δεν μένει πια στην πολυτελή τους κατοικία στο Κεφαλάρι;

Πολλά τα ερωτήματα και ο προβληματισμός έντονος για έναν υποδειγματικό γάμο, ο οποίος, σύμφωνα με όσα λέγονται, βαδίζει προς το τέλος του.

Τι ακριβώς έχει συμβεί κανείς δεν γνωρίζει και οι φήμες θέλουν τα πράγματα να είναι πολύ σοβαρά και σίγουρα δυσμενέστερα από την προηγούμενη μεγάλη κρίση που πέρασε το ζευγάρι. Τότε το πρόβλημα ξεπεράστηκε κάνοντας και οι δύο πίσω στις διαφωνίες τους για χάρη της πολυαγαπημένης τους κόρης Μαρίας-Πίας.

Η καλή κοινωνία της Αθήνας έχει συγκλονιστεί από την είδηση του χωρισμού, πόσο μάλλον όταν πριν από λίγο καιρό Βίκυ και Άρης Βωβός διασκέδαζαν με μεγάλη παρέα σε γνωστό κλαμπ της οδού Πειραιώς. Φωτιά πυροδότησε και η μοναχική έξοδος της Βίκυ Βωβού στο prive restaurant γνωστού κλαμπ μαζί με τις αγαπημένες της φίλες, ενώ ένα από τα επόμενα βράδια ο σύζυγός της τα έσπασε πρώτο τραπέζι σε μεγάλη πίστα.

Ήδη λέγεται πως η οικογένεια έχει ενημερωθεί και αυτή την περίοδο όλοι καταβάλλουν προσπάθειες, ώστε το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί. Προσπάθεια επανασύνδεσης Άρη και Βίκυς κάνει και πανίσχυρος επιχειρηματίας, κοινός φίλος τους. Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι ο κύριος Βωβός έχει ζητήσει να μη μιλήσει κανείς από το περιβάλλον του. Άλλωστε, ποτέ δεν επιδίωξε να βρεθεί στο στόχαστρο της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή. Λέγεται επίσης πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια απόδραση σε προορισμό του εξωτερικού, καθώς είναι γνωστή η αγάπη που έχουν και οι δύο για τα μακρινά ταξίδια.