Καπνίζει χωρίς να καπνίζει!

01.06.2009
Σε λίγες μέρες θα απαγορευτεί και επίσημα το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους και τη μεγαλύτερη «μαγκιά», θα μπορούσαμε να πούμε, κατά του καπνίσματος μάλλον την έχει κάνει η μεγάλη μας ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη.

Σε λίγες μέρες θα απαγορευτεί και επίσημα το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους και τη μεγαλύτερη «μαγκιά», θα μπορούσαμε να πούμε, κατά του καπνίσματος μάλλον την έχει κάνει η Μάρθα Καραγιάννη. Η ηθοποιός καπνίζει, αλλά στην ουσία δεν καπνίζει! Σίγουρα μπερδευτήκατε, αλλά τα πράγματα είναι πολύ απλά... Συναντήσαμε την πρωταγωνίστρια των θρυλικών ταινιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου σε μια κοσμική εκδήλωση να διασκεδάζει με την παρέα της. Όμορφη και φινετσάτη όπως σε κάθε της έξοδο, λογικό ήταν να τραβήξει το βλέμμα μας. Αυτό που μας έκανε, όμως, εντύπωση ήταν το γεγονός ότι όση ώρα παρέμεινε στην εκδήλωση δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να καπνίζει!

Δεν υπήρξε στιγμή που να την κοιτάξουμε και να μην κρατάει στο χέρι της ένα τσιγάρο. Λίγη ώρα αργότερα βρεθήκαμε κοντά της, την πλησιάσαμε, αλλά ευτυχώς που δεν τη ρωτήσαμε γιατί καπνίζει τόσο πολύ. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελούσε μέχρι και σήμερα με την ερώτησή μας, μιας και το χιούμορ είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της. Όπως μας αποκάλυψε φίλος της, το τσιγάρο που κρατάει η ηθοποιός δεν είναι αληθινό και ας φαίνεται ότι είναι...

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό τσιγάρο με καπνό και καύτρα, ακριβώς ίδιο με τα κανονικά, το οποίο σου δίνει την αίσθηση ότι καπνίζεις, χωρίς όμως να βλάπτει την υγεία. Αφού μας το επιβεβαίωσε και η ίδια, έστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους καπνιστές να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Μήνυμα που ελπίζουμε να εισακουστεί, αφού είναι πολλοί εκείνοι που θα μπορούσαν να βρουν λύση στο παραπάνω πρόβλημα. Σίγουρα πρόκειται για μια εύκολη και ανέξοδη λύση, που καταφέρνει να προσφέρει την απόλαυση του τσιγάρου στους καπνιστές, χωρίς όμως να επιβαρύνουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους με τον καπνό!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ