Η παραγγελία του Κάρανταϊν στο sex shop

10.06.2009
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος ειδών σεξ, "Suzie's Delights" στην Ταρζάνα της Καλιφόρνια, ο Ντέιβιντ Κάρανταϊν ήταν τακτικός πελάτης τους, έγραψε σήμερα το κουτσομπολίστικο site ΜΤΖ.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος ειδών σεξ, "Suzie's Delights" στην Ταρζάνα της Καλιφόρνια, ο Ντέιβιντ Κάρανταϊν ήταν τακτικός πελάτης τους, έγραψε σήμερα το κουτσομπολίστικο site ΜΤΖ. Ο 72χρονος ηθοποιός ψώνιζε από εκεί αρκετές φορές τον μήνα, ενώ είχε σχεδόν όλα τα είδη bondage (ειδικός εξοπλισμός για το δέσιμο και την ακινητοποίηση των εραστών) που διέθετε η συλλογή τους.

Τρεις εβδομάδες πριν τον θάνατό του, είχε παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα μια σειρά γυναικεία εσώρουχα και κάλτσες με ζαρτιέρες, κάποια είδη bondage και τρία DVD με ανάλογο θέμα. Όμως, κάποια από τα αντικείμενα της παραγγελίας παρέμεναν σε εκκρεμότητα και περίμεναν τον Κάρανταϊν να περάσει να τα πάρει, μέχρι που έμαθαν τα τραγικά νέα.

Η ιδιοκτήτρια αποκάλυψε επίσης ότι όταν ο άτυχος Κάρανταϊν έδωσε την παραγγελία, μίλησε σχεδόν για μια ώρα μαζί της και της εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν πολύ ταραγμένος γιατί ένιωθε ότι η γυναίκα του ήταν δυστυχισμένη μαζί του.