Η Πάρις Χίλτον μετακομίζει στη Μέση Ανατολή!

18.06.2009
Μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη των ηθών και των εθίμων της περιοχής, η Πάρις Χίλτον υποσχέθηκε στο κοινό ότι το ριάλιτι "Καλύτεροι Φίλοι για Πάντα", (My New BFF) που παρουσιάζει δεν θα περιλαμβάνει κατανάλωση αλκοόλ και βρισιές, όπως τα επεισόδια που είχαν γυριστεί στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο.
Μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη των ηθών και των εθίμων της περιοχής, η Πάρις Χίλτον υποσχέθηκε στο αραβικό κοινό ότι το ριάλιτι "Καλύτεροι Φίλοι για Πάντα", (My New BFF) που παρουσιάζει δεν θα περιλαμβάνει κατανάλωση αλκοόλ και βρισιές, όπως τα επεισόδια που είχαν γυριστεί στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο.

Η υπόσχεση δόθηκε στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της εκπομπής της στο Ντουμπάι, το πλουσιότερο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

"Ήθελα να ξέρω τα πάντα γι' αυτόν τον τόπο, πρώτον γιατί ήθελα να εξασφαλίσω ότι τα πάντα θα είναι εντάξει", δήλωσε σήμερα η κληρονόμος της αλυσίδας των ομώνυμων ξενοδοχείων, στην εφημερίδα "The National": "Και θέλω να τους σεβαστώ όλους εδώ".

Επίσης, η κοσμική Χίλτον, υποσχέθηκε να ντύνεται συντηρητικά και είπε ότι τα νέα επεισόδια της σειράς θα απευθύνονται μόνο σε γυναίκες, ενώ οι παραγωγοί του προγράμματος δεσμεύτηκαν ότι δεν θα κοροϊδέψουν, ούτε θα κατηγορήσουν κανέναν.

Οι 22 υποψήφιες για το "BFF", που σημαίνει "καλύτεροι φίλοι για πάντα" (Best Friends Forever), θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προτίμηση της Πάρις μέσα στις είκοσι μέρες που θα βρίσκεται στα Εμιράτα. Οι μέρες της προβολής του σόου δεν έχουν οριστεί ακόμη, αλλά όπως ανακοινώθηκε, η εκπομπή πρόκειται να μεταδοθεί σε όλη την αραβική χερσόνησο.

Όσο δεν θα ασχολείται με τα γυρίσματα, η Πάρις θα κάνει επισκεφτεί την έρημο, θα κάνει βόλτα με καμήλα, τατουάζ με χένα, αλλά και... σκι στη διάσημη τεχνητή πίστα που βρίσκεται μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο.

Ο παραγωγός του σόου, Μάικλ Χίρσχορν (Michael Hirshorn) είπε ότι τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου τρεις εβδομάδες, αλλά ο τελικός θα μαγνητοσκοπηθεί στο Λος Άντζελες. Το σχέδιο είναι να δημιουργήσουν ένα πρότυπο εκπομπής που μπορέσει να ταξιδέψει ώστε η Πάρις να αναζητήσει τους φίλους της σε όλο τον κόσμο.

Η εκπομπή έχει κλείσει ήδη δύο κύκλους, δύο στο Λος Άντζελες για το MTV και έναν στο Λονδίνο για τη βρετανική τηλεόραση.

Οι διαγωνιζόμενοι και στους δύο κύκλους είχαν αναπτύξει μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους για να καταφέρουν να διακριθούν, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και χρησιμοποιώντας πολλές βρισιές και ανήθικα κόλπα για να τα καταφέρουν. Όμως αυτές οι πρακτικές δεν θα επιτρέπονται στα επεισόδια που θα προβληθούν Ντουμπάι.