Πήρε εξιτήριο η Σέριλ Κόουλ

16.07.2010
Το τελευταίο διάστημα η ποπ σταρ και κριτής του X-factor, Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) περνάει την πιο δύσκολη περιπέτεια της υγείας της, η οποία ευτυχώς έχει happy end. Κόλλησε ελονοσία μετά από τσίμπημα κουνουπιού σ’ ένα ταξίδι της στην Τανζανία με τον

Το τελευταίο διάστημα η ποπ σταρ και κριτής του X-factor, Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) περνάει την πιο δύσκολη περιπέτεια της υγείας της, η οποία ευτυχώς έχει happy end. Κόλλησε ελονοσία μετά από τσίμπημα κουνουπιού σ’ ένα ταξίδι της στην Τανζανία με τον φίλο της Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough και νοσηλευόταν σε ειδική μονάδα για τροπικές ασθένεις εμνφανίζοντας τα πιο άσχημα συμπτώματα. Τις πρώτες μέρες όλοι ήταν σίγουροι ότι δεν πρόκειται να καταφέρει αφού υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες να ξεπεράσει κάποιος αυτή την ασθένεια.

Οι γιατροί ανησυχούσαν για το αδύναμο ανοσοποιητικό της σύστημα και σε συνδυασμό με το φορτεωμένο της πρόγραμμα δεν βοηθούσε στην καλή εικόνα της υγείας της. Μετά την μεταφορά της σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου ήρθε η στιγμή ν' αφήσει τα δωμάτια των νοσοκομείων. Μπορεί να μην γίνεται να επιστρέψει ακόμα στην επιτροπή του X-factor ,στις προγραμματισμένες συναυλίες της και στις ετοιμασίες του καινούριου της άλμπουμ αλλά γυρνάει σπίτι για το υπόλοιπο της ανάρρωσης.

Έγινε γνωστό από έναν πολύ κοντινό της φίλο που ανέφερε ότι βρίσκεται ήδη στην κατοικία της την οποία δεν τη λες και απλή όταν στοιχίζει 6 εκατομμύρια δολάρια κι έχει έξι κρεβατοκάμαρες. Ο Γουιλ Αι Εμ (Will.i.am) δεν σταμάτησε να της στέλνει λουλούδια και να ζητάει να τη δει αλλά κάτι τέτοιο του απαγορευτηκε όπως επίσης και στον Σάϊμον Κάουελ (Simon Cowel) που την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.

Επιμέλεια: Κική Παπαδοπούλου