Ρόμπα ξεκούμπωτη ο Γκίμπσον με την 4η κασέτα

15.07.2010
Σε βαρέλι χωρίς πάτο έχει πέσει ο οξύθυμος ηθοποιός με τα ρεζίλια του να μην έχουν τελειωμό, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη του πλήρους περιεχομένου της τέταρτης κασέτας όπου ακούγεται σε έξαλλη κατάσταση να απειλεί "να κάψει το σπίτι" επειδή η πρώην του αποκοιμήθηκε χωρίς να του προσφέρει στοματικό σεξ.

Σε βαρέλι χωρίς πάτο έχει πέσει ο οξύθυμος ηθοποιός με τα ρεζίλια του να μην έχουν τελειωμό, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη του πλήρους περιεχομένου της τέταρτης κασέτας όπου ακούγεται σε έξαλλη κατάσταση να απειλεί "να κάψει το σπίτι" επειδή η πρώην του αποκοιμήθηκε χωρίς να του προσφέρει στοματικό σεξ.

Όπως και στις άλλες ηχογραφήσεις που διέρρευσαν από το κοσμικό σάιτ RadarOnline, ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) ακούγεται να ουρλιάζει σαν παλαβός στην τότε σύντροφο του, Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oskana Grigorieva) ξεστομίζοντας ακόμη περισσότερα προσβλητικά σχόλια και απειλές.

Όπως γίνεται σαφές, η αφορμή για το ξέσπασμα του ήταν η απουσία επαρκούς δράσης στο κρεβάτι: "Δικαιούμαι μια πίπα! Πώς τολμάς;", φωνάζει.

Και σ' αυτή την περίπτωση ο διάλογος που διαμείβεται μας βάζει σε σκέψεις για την ψυχική ισορροπία του 54χρονου ηθοποιού, ο οποίος ακούγεται να λαχανιασμένος από τη λύσσα.

Η κασέτα καταγράφει έναν τηλεφωνικό καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στο ζευγάρι την επομένη μιας μέρας που είχαν προγραμματίσει να κάνουν μαζί τζακούζι, αλλά αντ' αυτού η 40χρονη Οκσάνα -που μόλις είχε γεννήσει- αποκοιμήθηκε.

"Κοιμήθηκες χωρίς να μου πάρεις πίπα! Πριν το γ...τζακούζι! ΟΚ, θα κάψω το σπίτι, αλλά πρώτα θα μου πάρεις πίπα! Πώς τολμάς! Πώς τολμάς γ...το"!

Στον ίδιο διάλογο παραδέχεται ότι ήταν δικό του λάθος που άφησε την Οκσάνα να κοιμηθεί: "Έπρεπε να σε είχα ξυπνήσει και να σου είχα πει να με πάρεις, καργ...α! Θα σου είχε αρέσει αυτό, ε; Αλλά εσύ είχες ανάγκη τον γ...ύπνο"!

Στη συνέχεια ο ίδιος ακούγεται να λέει ότι όλα τους τα προβλήματα ήταν λάθος της Οκσάνα, ενώ μόνο εκείνος ήταν ο "καλός". "Άντε γ...σου! Πώς τολμάς να φέρεσαι σαν καργ..., ενώ εγώ είμαι τόσο καλός μαζί σου γ...το!", ουρλιάζει: "Είπες ότι ήμουν κακός, ότι ήσουν τσαντισμένη μαζί μου, μ...άκω! Για ποιο λόγο; Το μόνο που έκανα ήταν να είμαι καλός μαζί σου"!

Αμέσως μετά παραδέχεται ότι παρακολουθείται από ψυχοθεραπευτή, αλλά είναι έξαλλος που η Οκσάνα θέλει να έρθει σε επαφή μαζί του και θέλει να κρατήσει εκείνος την κόρη τους, η οποία σήμερα είναι εννέα μηνών βρέφος. Σ' αυτό το σημείο αφήνει ένα βρυχηθμό και μετά φωνάζει:

"Ήθελες το τηλέφωνο του θεραπευτή μου; Μην μιλήσεις ποτέ μαζί του! Να βρεις δικό σου θεραπευτή! Γιατί έχεις προβλήματα, περισσότερα από μένα! Θα τα πάρω στο κρανίο μαζί σου. Και δεν πρόκειται να περπατήσει ποτέ μεταξύ μας! Δεν πρόκειται! Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι! Και το κάνεις επίτηδες, και είσαι ψεύτρα και υποκρίτρια και γαμ...νη. Μην με πλησιάζεις γα...το! Φρόντισε τον γα... γιο σου και εγώ θα πάρω την κόρη μου"!

Στον ίδιο διάλογο υποστηρίζει ότι οι γυναίκες της ζωής του μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν από υπηρέτριες. "Θέλω μόνο την κόρη μου και μια υπηρέτρια - είναι πολύ μικρότερος γαμ... μπελάς", ξεφωνίζει: "Στρώνουν το κρεβάτι, που εσύ δεν το στρώνεις και δεν χρειάζεται να υφίσταμαι τους συναισθηματικούς εκβιασμούς και όλα αυτά τα σκατά που περνάω μαζί σου. Το μόνο που θέλω είναι μια καλή γυναίκα για να φροντίζει την πανέμομορφη κόρη μου. Μου έχεις σπάσει τ' αρχ...! Μου έχεις σπάσει τ' αρχ....! Σταμάτα"!

Όπως και στις προηγούμενες κασέτες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αυτή τη φορά η ηχογράφηση διακόπτεται απότομα.

Εντωμεταξύ, αυτές τις μέρες, ο αθυρόστομος ηθοποιός βρίσκεται στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας ως ύποπτος άσκησης ενδοοικογενειακής βίας, μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του ότι την έχει χτυπήσει επανειλημμένα, σπάζοντας της δύο φορές τα δόντια και ότι έχει απειλήσει να τη χτυπήσει με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Μ.Φ.