"Τέρμα τα γυμνά για την Κέιτ Γουίνσλετ"

09.07.2009
Στην τελευταία της ταινία, «Σφραγισμένα χείλη» η Κέιτ Γουίνσλετ σε αρκετές σκηνές στάθηκε γυμνή μπροστά στην κάμερα, χαρίζοντας στους θεατές «καυτές» σκηνές. Για την ερμηνεία της, η Βρετανίδα
Στην τελευταία της ταινία, «Σφραγισμένα χείλη» η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) σε αρκετές σκηνές στάθηκε γυμνή μπροστά στην κάμερα, χαρίζοντας στους θεατές «καυτές» σκηνές. Για την ερμηνεία της, η Βρετανίδα ηθοποιός κέρδισε βραβείο Όσκαρ, ενώ συγχρόνως κέρδισε και πολλά σχόλια θαυμασμού, από τον ανδρικό κυρίως πληθυσμό.

Μέχρι και αισθησιακή φωτογράφηση για λογαριασμό γνωστού περιοδικού έκανε η Γουίνσλετ, αν και τότε η ίδια είχε εξοργιστεί με τους υπεύθυνους του περιοδικού, διότι έπεσε τόσο photoshop που ούτε η ίδια δεν αναγνώριζε τον εαυτό της. Και, πάλι, όμως τα σχόλια για την εμφάνιση της ήταν κολακευτικά.

Ωστόσο, η βραβευμένη ηθοποιός με την τελευταία της δήλωση: «Δεν θα ξανακάνω γυμνό» απογοητεύει πολλούς θαυμαστές της. Σε περιοδικό της πατρίδας της, η Γουίνσλετ εξηγεί ότι σε λίγους μήνες γίνεται 34 ετών και δεν θα έχει την πολυτέλεια να κάνει γυμνές εμφανίσεις και φωτογραφήσεις. «Δεν θα τη γλυτώνω για πολύ ακόμα. Δεν χρειάζεται να δείξω άλλο το στήθος και τα οπίσθια μου» λέει χαρακτηριστικά και με σιγουριά δηλώνει ότι για εκείνη... «τέρμα το γυμνό».

Με το που έμαθε τα νέα ο εκδότης του Playboy, Χιου Χέφνερ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για μια συμφωνία μαζί της. Να κάνει το τελευταίο της γυμνό εξώφυλλο σε ένα από τα προσεχή τεύχη του περιοδικού. Η Γουίνσλετ δεν έχει απαντήσει ακόμη, αλλά ο Χέφνερ παρακαλά να δεχτεί, διότι όλοι καταλαβαίνουμε την επιτυχία που θα έχει η συγκεκριμένη φωτογράφηση.