Τώρα κουμπάρα, σύντομα νύφη

30.07.2010
Δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου όταν άκουσε τον παπά να λέει: «Και το όνομα αυτού Γεώργιος».

Δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου όταν άκουσε τον παπά να λέει: «Και το όνομα αυτού Γεώργιος». Μπορεί να ήταν μία από τις ωραιότερες στιγμές της ο γάμος του αδελφού της και τα βαφτίσια των δίδυμων αγοριών του, αλλά η απουσία του πατέρα της την πονάει ακόμα...

Πανέμορφη μέσα σε ένα θηλυκότατο φόρεμα, η Έλενα Παπαρίζου καμάρωσε τον αδελφό της, Ντίνο, γαμπρό στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στον Κάλαμο, τον οποίο και στεφάνωσε μαζί με τον Μιχάλη Βέργο. Μεγαλύτερη, όμως, ήταν η χαρά της όταν αμέσως μετά έγινε νονά στα ανίψια της, που τον έναν ?τον πιο ζωηρό? τον ονόμασαν Γιώργο, όπως έλεγαν τον πολυαγαπημένο της πατέρα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Κι ενώ η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, μόλις άκουσε το όνομα του βαφτισιμιού της δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Το κλάμα, όμως, του μικρού τη συνέφερε και, μόλις τον κράτησε στην αγκαλιά της, κατάφερε να χαμογελάσει ξανά. Όμως οι καλεσμένοι, μαζί με το «πάντα άξια» που της έλεγαν, δεν παρέλειπαν να τη ρωτούν: «Από σένα πότε θα φάμε κουφέτα;». Κι εκείνη, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στον αγαπημένο της Τόνι Μαυρίδη, που ήταν στο πλευρό της, απαντούσε με νόημα: «Σήμερα ήταν η σειρά του αδελφού μου. Την επόμενη φορά μπορεί να είναι η δική μου...».