Σούζαν Μπόιλ: "Η δημοσιότητα ήταν καταστροφική"

21.07.2009
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος του παιγνιδιού, «Βρετανία έχεις ταλέντο» έκανε η Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle) η δεύτερη νικήτρια αυτού, που μάγεψε το κοινό με τη φωνή της, ενώ απασχόλησε την κοινή γνώμη με την περιπέτεια
Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος του παιγνιδιού, «Βρετανία έχεις ταλέντο» έκανε η Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle) η δεύτερη νικήτρια αυτού, που μάγεψε το κοινό με τη φωνή της, ενώ απασχόλησε την κοινή γνώμη με την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, εξαιτίας της απότομης και μεγάλης δημοσιότητας που απέκτησε μέσα από αυτό. Και για την περιπέτεια αυτή μίλησε η 47χρονη γυναίκα στο σόου, «Today», ενώ η συνέντευξη θα προβληθεί την Τετάρτη το πρωί.

Η Μπόιλ με ανανεωμένο λουκ και νέο μαλλί παρουσιάστηκε αγνώριστη στην εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι η δημοσιότητα ήταν για εκείνη «καταστροφική». Εξάλλου, όλοι θυμόμαστε πως μετά το τελικό κι αφού κατέκτησε τη δεύτερη θέση, η Μπόιλ κατέρρευσε ψυχολογικά και για λίγες μέρες νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική του Λονδίνου.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω το ντόρο γύρω από το όνομα μου. Η δημοσιότητα ήταν ξαφνική κι ένιωθα σαν μία τεράστια μπάλα να συνθλίβει το κεφάλι μου. Δεν μπορούσα να αντιδράσω» παραδέχεται η 47χρονη γυναίκα από την Σκωτία.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι η παραγωγή του «Βρετανία έχεις ταλέντο», αλλά και το ιατρικό τιμ την βοήθησαν, ώστε να βρει ξανά τον εαυτό της. Και κυρίως να μπορεί να αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει τους τελευταίους μήνες.

Αυτήν την περίοδο μαζί με τον παραγωγό της (και κριτή του «Βρετανία έχεις ταλέντο»), Σάιμον Κάουελ ετοιμάζουν το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Πάντως, στο τέλος παραδέχεται ότι αυτό που ζει (με τα καλά και τα κακά του) είναι για εκείνη σαν ένα «μεγάλο ταξίδι, που δεν ξέρει τι θα συμβεί και πότε θα τελειώσει». Και η ίδια δεν θέλει να τελειώσει....