Διακοπές για τρεις φίλους

11.08.2010
Στην Πάρο βρέθηκαν πριν από μερικές μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος, η Χαρούλα Αλεξίου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και όσοι τους είδαν είχαν να το λένε για την παρέα τους.

Στην Πάρο βρέθηκαν πριν από μερικές μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος, η Χαρούλα Αλεξίου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και όσοι τους είδαν είχαν να το λένε για την παρέα τους.

Είναι γνωστό πως οι τρεις καλλιτέχνες διατηρούν δυνατή φιλική σχέση αρκετά χρόνια, ενώ όσοι τους ξέρουν λένε πως σχεδόν καθημερινά μιλάνε στο τηλέφωνο. Άλλωστε, οι δύο τραγουδιστές, κάθε φορά που ο ηθοποιός τούς καλεί στην εκπομπή του, ποτέ δεν του λένε «όχι». Φέτος ο Λάκης Λαζόπουλος άργησε να πάει στην αγαπημένη του Πάρο, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα του, και μόνο όταν σιγουρεύτηκε ότι εκείνη πηγαίνει καλύτερα αποφάσισε να βρεθεί στο νησί για να ξεκουραστεί.

Καλεσμένη του για ακόμα μία χρονιά ήταν η φίλη του Χαρούλα Αλεξίου, η οποία αμέσως αποδέχτηκε την πρόταση που της έκανε και βρέθηκε στην Πάρο για ολιγοήμερες διακοπές. Βέβαια, η γνωστή ερμηνεύτρια συνδύασε διακοπές και δουλειά, αφού στο κυκλαδίτικο νησί συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη συναυλία που θα πραγματοποιήσει εκεί στις 16 Αυγούστου. Μόνιμος κάτοικος Πάρου φαίνεται, όμως, πως θα γίνει και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που πέρυσι αγόρασε δύο υπέροχες εξοχικές κατοικίες στην περιοχή Κολυμπήθρες και φέτος τις απόλαυσε για πρώτη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις καλλιτέχνες περνούσαν τις ώρες τους συνέχεια μαζί, αλλά σπάνια έβγαιναν έξω, αφού προτιμούσαν να ξεκουράζονται στο σπίτι του Λάκη παρέα με φίλους από το νησί. Ένα από τα βράδια που βγήκαν έξω βρέθηκαν στην ταβέρνα «Μάριος» στη Νάουσα, όπου πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές τρώγοντας φρέσκο ψάρι και πίνοντας ουζάκι. Τα γέλια τους ξεσήκωσαν και τους υπόλοιπους πελάτες του μαγαζιού, ενώ ανάμεσα στα πειράγματα και τα αστεία φαίνεται ότι η Χαρούλα Αλεξίου ζητούσε περισσότερες πληροφορίες για την Πάρο, αφού σύντομα κι εκείνη φαίνεται ότι θα αποκτήσει τη δική της εξοχική κατοικία.

MΑΙΡΗ ΜΑΖΙΤΖΗ