Ντρου Μπάριμορ:"Κάνω καλό τηλεφωνικό σεξ"

06.08.2010
Μπορεί να είναι μόλιε 35 ετών αλλά η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) δεν θέλει να έχει και πολλά πολλά με τις νέες τεχνολογίες.

Μπορεί να είναι μόλιε 35 ετών αλλά η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) δεν θέλει να έχει και πολλά πολλά με τις νέες τεχνολογίες.

Σε πρόσφατη φωτογράφιση και συνέντευξή της στην βρετανική έκδοση του περιοδικού "Marie Claire", η νεαρή ηθοποιός παραδέχεται πως είναι τεχνοφοβική και υποστηρίζει με θάρρος πως είναι κατά των κοινωνικών δικτύων και των γραπτών μηνυμάτων γιατί σκοτώνουν το ρομάντζο.

Η Ντρου που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην ταινία "E.T. ο Εξωγήινος", υποστηρίζει πως αναπολεί τις παλαιότερες δεκαετίες όπου ό,τι γραφόταν είχε μεγαλύτερη αξία σε σχέση με το σήμερα.

Και παρόλο που άλλοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ- όπως ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) ή η Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba) - δεν σταματούν να είναι online στο διαδίκτυο, οι θαυμαστές της Μπάριμορ δεν πρέπει να περιμένουν να δουν κάποιο λογαριασμό της διάσημης σταρ στο "Twitter" ή το "MySpace" αφού η Ντρου επιμένει:

"Δεν μπορώ να δεχτώ πως θα είμαι κολλημένη πάνω από ένα κινητό τηλέφωνο. Όλα τα σχέδια γίνονται πλέον με μηνύματα- δεν το αντέχω. Δεν μου αρέσει αυτή η υπερπληροφόρηση, δεν υπάρχει καμία προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αν γνωρίσεις κάποιον από κοντά, εκείνος ξέρει τα πάντα για σένα. Θέλω να βγαίνω ραντεβού και να μπορώ να ρωτάω πράγματα όπως 'πού δουλεύεις' ή 'ποίοι είναι οι φίλοι σου'. Είμαι ρομαντική και δεν φοβάμαι".

Και μπορεί να μην είναι φαν του ίντερνερ, όμως η Μπάριμορ παραδέχεται πως της αρέσει να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό της και μάλιστα όχι μόνο για να επικοινωνεί. Όπως παραδέχεται η 35χρονη ηθοποιός τα καταφέρνει μια χαρά στο τηλεφωνικό σεξ:

'Έχω κάνει τηλεφωνικό σεξ και μάλιστα πολύ επιτυχημένα. Κι όμως λειτουργεί μια χαρά. Μπορεί να είναι περίεργο, πολύ περίεργω αλλά το δοκιμάζω και το έκανα συχνά σε κάποια φάση της ζωής σου. Ήθελα να το δοκιμάσω όπως όταν δοκιμάζεις ένα περίεργο πορτοκαλί ρούχο αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω μόνο με αυτό"!

Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι με ποιόν κάνει η Ντρου το καλό τηλεφωνικό σεξ αφού ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία "He's Just Not That Into You" Tζάστιν Λονγκ (Justin Long) μια είναι στο πλευρό της ως σύντροφός της και την επόμενη δηλώνουν χωρισμένοι. Η Ντρου καταλαβαίνει πως η κατάσταση αυτή μπορεί να μπερδέψει το κοινό και εξομολογείται:

'Είμαστε καλοί φίλοι, πολύ καλοί φίλοι. Πιστεύω ότι ο κόσμος μπερδεύεται αλλά το κατανοώ. Όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει μεταξύ μας αλλά πραγματικά λατρεύουμε ο ένας τον άλλο. Ο Τζάστιν είναι στην ζωή μου, είμαστε φίλοι, δουλεύουμε μαζί και η κατάσταση είναι έτσι κι αλλιώς μπερδεμένη".

Καλά ξεμπερδέματα ευχόμαστε στην Μπάριμορ και ίσως να αφήσει το τηλέφωνό της να ξεκουραστεί λιγάκι!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια