Η Σέριλ είναι καλά, γνωρίζει τα νέα πεθερικά

06.08.2010
Τέλος θέλησε να βάλει η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) στις ανησυχητικές φήμες που την ήθελαν να πέφτει και πάλι στο κρεβάτι του πόνου μην έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Τέλος θέλησε να βάλει η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) στις ανησυχητικές φήμες που την ήθελαν να πέφτει και πάλι στο κρεβάτι του πόνου μην έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Η Σέριλ με χαλαρή κοτσίδα, καυτό σορτσάκι και ριγέ πουκάμισο έκανε εμφάνιση στα μαγαζιά του Λος Άντζελες έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της χορευτή Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough) μόλις χτες.

Η 27χρονη τραγουδίστρια δεν σταματούσε να χαμογελά δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο το πόσο την ωφέλησαν οι διακοπές στο Λος Άντζελες. Οι γιατροί της βρετανίδας τραγουδίστριας της επέβαλλαν να απέχει λίγο ακόμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς η υγεία και οι δυνάμεις της δεν έχουν πλήρως αποκατασταθεί.

Φημολογείται μάλιστα πως η Κόουλ έχει εντολή να απέχει από το τραγούδι για διάστημα τριών μηνών μέχρι να γίνει εντελώς καλά.

Πάντως και το αφεντικό της τραγουδίστριας στο "X- Factor", ο σκληρός κριτής Σίμον Κόουελ (Simon Cowell) τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν θέλει να επιστρέψει η Σέριλ κακήν κακώς πίσω στο πλατό του μουσικού σόου ταλέντων υποστηρίζοντας:

"Αυτό που πέρασε η Σέριλ είναι πολύ σοβαρό και δεν είχαμε καταλάβει πόσο άρρωστη ήταν. Στα μηνύματά της μου τόνισε πόσο πολύ επιθυμεί να επιστρέψει στο σόου. Όμως, πιστεύω πως είναι δουλειά μας να διασφαλίσουμε πως εκείνη δεν θα επιστρέψει γρήγορα απλά επειδή βαριέται σπίτι".

Όπως είναι φανερό, η Σέριλ δεν έχει τίποτα καλύτερο από το να βολτάρει και να ψωνίζει στα μαγαζιά του Λος Άντζελες. Πριν από μερικά βράδια, η 27χρονη τραγουδίστρια δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο έχοντας πάντα στο πλευρό της τον καλό της Ντέρεκ, δείχνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο πως ο πρώην σύζυγός της Άσλεϊ αποτελεί παρελθόν, παρ' όλο που δημοσιεύματα την θέλουν να δέχτηκε να έρθει σε επαφή μαζί του, το διάστημα που ήταν βαριά άρρωστη εξαιτίας της ελονοσίας.

Επειδή λοιπόν όλα πηγαίνουν καλά ανάμεσα στη Σέριλ και τον Χαφ, το ζευγάρι θα προχωρήσει ακόμα ένα βήμα στη σχέση του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Now", η Κόουλ θα επισκεφτεί μαζί με τον Χαφ τα νέα της πεθερικά, τους γονείς του χορευτή που ζουν στην Καλιφόρνια μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πηγή ανέφερε στο περιοδικό πως η μητέρα του Ντέρεκ, Μάριαν ( Marriann Nelson) και ο πατριός του Άαρον δεν βλέπουν την ώρα να γνωρίσουν από κοντά τη Σέριλ.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια