Τριών μηνών έγκυος η Λίλι Άλεν

06.08.2010
Κάθε λόγο έχει να χαμογελά η νεαρή τραγουδίστρια Λίλι Άλεν (Lily Allen) αφού διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Κάθε λόγο έχει να χαμογελά η νεαρή τραγουδίστρια Λίλι Άλεν (Lily Allen) αφού διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σε μια λιτή ανακοίνωση, η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της Σαμ Κούπερ (Sam Cooper) τονίζουν πως είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν πως η Λίλι περιμένει το πρώτο τους μωράκι.

Η ίδια η Άλεν δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα "The Sun" ότι είναι τριών μηνών έγκυος και ενθουσιασμένη. Η 25χρονη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον 32χρονο ζωγράφο και διακοσμητή εδώ και ένα χρόνο και όπως τόνισε στην ανακοίνωσή της θα πραγματοποιήσει κανονικά τις προγραμματισμένες ζωντανές της εμφανίσεις.

Η Άλεν σχολίασε τα νέα της εγκυμοσύνης της και στο "Twitter" όπου ανέβασε μια φωτογραφία που έδειχνε την ίδια να κρατά ένα αντίτυπο εφημερίδας η οποία δημοσίευσε πρώτη το ευχάριστο νέο. Εκεί η Άλεν έγραψε:

"Σας ευχαριστώ όλους για τα γλυκά σας μηνύματα. Είμαι ενθουσιασμένη και πραγματικά θέλω πολύ να φτιάξω μια οικογένεια".

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της Άλεν να γίνει μητέρα. Το 2008, η 23χρονη τότε Άλεν ήταν έγκυος αλλά απέβαλε στο έμβρυο που κυοφορούσε, καρπό του έρωτά της με τον τότε αγαπημένο της και σταρ του συγκροτήματος "Chemical Brothers", Εντ Σίμονς ( Ed Simons).

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια