Τέρι Χάτσερ: "Έκοψα το Botox και είμαι καλά"

12.08.2010
Μετά τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος, η "Νοικοκυρά σε Απόγνωση" Τέρι Χάτσερ (Teri Hatcher) αποφάσισε να κόψει τις ενέσεις μπότοξ στο πρόσωπό της και για να πείσει ακόμα και τους πολέμιους της, ανέβασε χαρακτηριστικές φωτογραφίες στη σελίδα της στο "Facebook"!

Μετά τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος, η "Νοικοκυρά σε Απόγνωση" Τέρι Χάτσερ (Teri Hatcher) αποφάσισε να κόψει τις ενέσεις μπότοξ στο πρόσωπό της και για να πείσει ακόμα και τους πολέμιους της, ανέβασε χαρακτηριστικές φωτογραφίες στη σελίδα της στο "Facebook"!

Η 45χρονη ηθοποιός δεν δίστασε να ανεβάσει ένα ολόκληρο άλμπουμ φωτογραφιών που δείχνουν την ίδια να έχει μόλις βγει από το μπάνιο με βρεγμένα μαλλιά και χωρίς ίχνος μέικαπ στο πρόσωπό της.

Στις 9 φωτογραφίες του άλμπουμ της Χάτσερ με τίτλο "Oy with the Botox!", η ηθοποιός κάνει κάθε είδους γκριμάτσα για ν' αποδείξει πως έχει κόψει το μπότοξ και σχολιάζει χαρακτηριστικά:

"Σκέφτηκα όλες αυτές τις ηλίθιες κριτικές για το πρόσωπό μου. Είτε το αγαπάτε, είτε το μισείτε, έτσι είναι το πρόσωπό μου, χωρίς πλαστικές, χωρίς εμφυτεύματα... ό,τι κι αν λένε κάποιοι... Αποφάσισα λοιπόν να φωτογραφίσω τον εαυτό μου και να αποκαλύψω κάποιες αλήθειες περί ομορφιάς. Ελπίζω να διευκολύνω κι εσάς?!

Σε ένα από τα σχόλια που κάνει η ίδια η ηθοποιός παραδέχεται πως έκανε μπο΄τοξ στο παρελθόν αλλά τώρα είναι πλέον καθαρή και προκαλεί όποιον έχει αντίρρηση να δει τις γκριμάτσες που κάνει:

"Ναι, είμαι μόνη στο μπάνιο μου, γυμνή φορώντας μόνο μια πετσέτα και εκπροσωπώ όλες εκείνες τις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά. Γυναίκες, είστε όμορφες"!

Σε μία από τις φωτογραφίες που η Χάτσερ σουφρώνει τα φρύδια της, γράφει χαρακτηριστικά:

"Μπορώ να δείξω θυμωμένη ή μπερδεμένη ή στεναχωρημένη ή κουρασμένη. Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει την ίδια φλέβα στο μέτωπό της στην ταινία 'Eat Pray Love'. Είμαι περήφανη για τη Τζούλια που είναι αληθινή γυναίκα"!

Στη συνέχεια η 45χρονη ηθοποιός δίνει και συμβουλές για το πώς να φαινόμαστε ομορφότερες και νεότερες στις φωτογραφίες:

"Θα σας διδάξω πως να βγάζετε ωραίες φωτογραφίες σαν να είστε διάσημες και λαμπερές. Όχι, δεν είναι το μέικαπ ή το Botox ή κάποια πλαστική!.... Προσέξτε το πως φωτίζεται το πρόσωπό σας από μπροστά. Στο ηλιοβασίλεμα ή μετά τις 4 το απόγευμα ο ήλιος μπορεί ν' αποκαλύψει όλες τις ατέλειες και ρυτίδες. Όταν πάλι το φως πέφτει από ψηλά, μπορεί να δημιουργήσει σκιές κάτω από τα μάτια και να σας κάνει να δείχνετε κουρασμένες. Ζητήστε από όποιον σας φωτογραφίζει, να κρατά τη μηχανή λίγο πιο ψηλά από τη γραμμή των ματιών σας.

Μην ξεχνάτε, πως μόνες σας δημιουργείτε το δικό σας παράδεισο ή την φυλακή σας. Το να είστε ευτυχισμένες εσωτερικά είναι αυτό που μετράει. Μπροστά στον καθρέφτη, βρείτε κάτι επάνω σου που να το λατρέψετε καθημερινά.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια