Η Πάρις Χίλτον 'την είδε' Μέριλιν Μονρόε

11.08.2010
Μικρό διάλειμμα στις διακοπές της είπε να κάνει η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) προωθώντας χτες βράδυ στο Λος Άντζελες το δέκατο κατά σειρά άρωμά της.

Μικρό διάλειμμα στις διακοπές της είπε να κάνει η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) προωθώντας χτες βράδυ στο Λος Άντζελες το δέκατο κατά σειρά άρωμά της.

Η 29χρονη κληρονόμος, παρόλο που το καρναβάλι αργεί ακόμα, είπε ντυθεί Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe) στο πάρτυ που πραγματοποιήθηκε για το λανσάρισμα του αρώματος "Tease".

Φορώντας λευκό φόρεμα και με κόμμωση και μακιγιάζ που παρέπεμπαν στην κλασική σκηνή της ταινίας "Some Like It Hot" (Μερικοί το προτιμούν καυτό), η Χίλτον πόζαρε όλο νάζι και μπρίο κρατώντας στα χέρια το νέο της άρωμα.

Πάντως η Χίλτον δεν κέρδισε τις εντυπώσεις αυτή τη φορά! Πολλοί βέβαια ήταν εκείνοι που απόρησαν με την κιτς εμφάνιση της Χίλτον που πέρασε και δεν ακούμπησε την ξανθιά σεξοβόμβα Μέριλιν!

Ειδικά η γούνα που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν αληθινή ή συνθετική και η κοιλίτσα που πετούσε από τις πολλές μπύρες των διακοπών, έκαναν τα πράγματα χειρότερα για την Πάρις.

Βέβαια, η 29χρονη Πάρις δεν έδωσε καμία σημασία στους κακεντρεχείς και δήλωνε με καμάρι για το νέο της άρωμα:

"Το 'Tease' είναι τέλειο άρωμα και έχει ένα πολύ πιασάρικο όνομα. Πιστεύω πως όσον αφορά τ' αρώματα, πρέπει να δημιουργείς ένα ωραίο άρωμα με πιασάρικο όνομα που τα κορίτσια να θεωρούν πως είναι πολύ γλυκούλι.

Νομίζω ότι η Μέριλιν ήταν πειραχτήρι (Tease) ακριβώς όπως και το άρωμά μου. Είχε αυτοπεποίθηση αλλά ήξερε και πώς να φλερτάρει και ήταν μια από τις πιο σέξι γυναίκες που πέρασαν από τη γη".

Η Πάρις εξομολογήθηκε πως επιμελήθηκε η ίδια τη συνταγή δημιουργίας του νέου της αρώματος και το σχεδιασμό του μοβ μπουκαλιού! Ακόμα μια επιχειρηματική δραστηριότητα για την ήδη πλούσια κληρονόμο!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια