Τζολί: "Η Σιλό λατρεύει τ' αγορίστικο λουκ"

12.08.2010
Μπορεί πολλοί να την κατηγορούν για την εμφάνιση της τετράχρονης κόρης της Σιλό (Shiloh Jolie-Pitt), όμως η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν δείχνει να μασάει τα λόγια της και αποκαλύπτει ποιός πραγματικά ευθύνεται που η Σιλό μοιάζει σαν αγόρι.

Μπορεί πολλοί να την κατηγορούν για την εμφάνιση της τετράχρονης κόρης της Σιλό (Shiloh Jolie-Pitt), όμως η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δεν δείχνει να μασάει τα λόγια της και αποκαλύπτει ποιός πραγματικά ευθύνεται που η Σιλό μοιάζει σαν αγόρι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό "Stylist", η Τζολί ανοίγει την καρδιά της και μιλά χωρίς περιστροφές για το αγορίστικο λουκ της πρώτης βιολογικής κόρης που απέκτησε με τον αγαπημένο της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt)!

Η ερώτηση- δήλωση που της έγινε από το περιοδικό είναι καυστική:

"Η απόφασή σου να ντύνεις την τετράχρονη κόρη σου Σιλό ως αγόρι έχει δεχτεί μεγάλη κριτική. Πώς νιώθεις για το γεγονός αυτό";

Ατάραχη η 35χρονη σταρ απαντά αναδεικνύοντας την αλήθεια:

"Δεν είναι δική μου επιλογή. Έχω ένα τετράχρονο παιδί που είναι αρκετά ισχυρογνώμων και μου λέει τι θέλει να φορέσει και φυσικά εγώ την αφήνω να είναι αυτό που θέλει να είναι. Οι άνθρωποι κοιτάζουν τα παιδιά και πιστεύουν ότι πρέπει αυτά να φορούν συγκεκριμένα ρούχα. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να μπορούν να φορούν ό,τι θέλουν για να εκφράζουν τον εαυτό τους. Εμείς απλά πρέπει να τους δίνουμε τις επιλογές για να διαλέξουν.

Η άλλη μου κόρη, η Ζαχάρα που είναι 5 ετών ντύνεται πολύ κοριτσίστικα και της αρέσουν τα ροζ και λουλουδιαστά ρούχα. Από την άλλη, η Σιλό είναι εντελώς διαφορετική. Πρόσφατα, έκλαιγε και μου έλεγε 'μανούλα κόψε μου τα μαλλιά σε παρακαλώ'. Δεν θέλω να έχω μακρυά μαλλιά'. Εγώ δεν θα κρατήσω τα μαλλιά της κόρης μου μακρυά επειδή κάποιος πιστεύει ότι αυτό θα έπρεπε να κάνω.

Εγώ θέλω η Σιλό να κάνει ότι νιώθει από καρδιάς και στην καρδιά της είναι να ντύνεται έτσι. Νομίζω ότι είναι πολύ όμορφη έτσι"!

Όσο για την ζωή της ως μητέρα και το τι μαθαίνει από τα παιδιά της, η Τζολί είναι εξίσου αποκαλυπτική:

"Νομίζω πως τα παιδιά μου είναι γεμάτα ευγένεια, έχουν υψηλή νοημοσύνη και επίγνωση του ποιά είναι. Καθένα έχει το χαρακτήρα του. Το ένα είναι πιο ηγετικό, το άλλο πιο δυναμικό, κάποιο είναι πιο ευγενές και κάποιο άλλο διαθέτει θηλυκότητα. Όπως κάθε μητέρα, μαθαίνω να έχω υπομονή μαζί τους και μαθαίνω ένα σωρό πράγματα. Η μεγαλύτερη περιέργεια που έχω είναι να δω τι θα κάνουν όταν μεγαλώσουν"!

Όσο για τη σχέση της με το Μπραντ, η Τζολί είναι αποκαλυπτική για μια ακόμα φορά. Στην ερώτηση- παγίδα:

"Με τον Μπραντ γνωριστήκατε στα γυρίσματα της ταινίας 'Μr & Mrs Smith'. Δεν βρίσκεις πως ήταν εξαιρετικά γενναίο από μέρους σου να ξεκινήσεις μια σχέση μέσα στον σουρεαλιστικό κόσμο των γυρισμάτων μιας ταινίας";

Εκεί η Αντζελίνα δεν κάνει την χάρη να δώσει στην τότε σύζυγο του Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) την πάσα που θα ήθελε και απαντά έξυπνα και χωρίς περιστροφές:

"H σχέση δεν ξεκίνησε στα γυρίσματα. Εκεί απλά γνωριστήκαμε και γίναμε φίλοι. Πολύ αργότερα γίναμε ζευγάρι, μετά από ένα σωρό εμπειρίες που μας έδεσαν. Δεν έχει να κάνει με γενναιότητα αλλά με την ανακούφιση ότι βρήκα επιτέλους την οικογένειά μου".

Όπως αποκαλύπτει η 35χρονη σταρ, με τον Μπραντ έχουν ημέρες που βγαίνουν ραντεβού οι δυο τους εκτός σπιτιού αλλά γρήγορα τους λείπουν τα παιδιά τους και επιστρέφουν πίσω. Όταν θέλουν να βρουν λίγο χρόνο για τους δυο τους, πηγαίνουν σε ένα από τα απομακρυσμένα δωμάτια του σπιτιού, κλειδώνουν την πόρτα και χαλαρώνουν.

Όσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, η Τζολί δεν περηφανεύεται γι' αυτές αλλά τονίζει πως έχει καλυτερεύσει. Φυσικά, όταν μαγειρεύει κάτι, τα παιδιά της την επιβραβεύουν και της λένε τι ωραίο που ήταν αυτό που έφτιαξε!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια