Μήνυση για τρίχες έφαγε η Πάρις Χίλτον

13.08.2010
Μια μήνυση ολόκληρη δική της δέχτηκε η νεαρή κληρονόμος Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και μάλιστα για θέμα που αφορά τρίχες στην κυριολεξία!
Μια μήνυση ολόκληρη δική της δέχτηκε η νεαρή κληρονόμος Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και μάλιστα για θέμα που αφορά τρίχες στην κυριολεξία!

Η εταιρία "HairTech International" που ειδικεύεται στα τεχνητά μαλλιά και εξτένσιον, κατηγορεί τη Χίλτον πως έσπασε το συμβόλαιο που είχε με τη διεθνή φίρμα και δεν προώθησε ως έπρεπε τα προϊόντα εξτένσιον της εταιρίας.

Η "HairTech International" ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ 35 εκατομμύρια δολάρια (περί τα 27 εκατομμύρια ευρώ) από την Πάρις που όχι μόνο δεν προώθησε τα προϊόντα της φίρμας αλλά όσο είχε συμβόλαιο μαζί τους, φωτογραφιζόταν και έδινε συνεντεύξεις σε περιοδικά φορώντας εξτένσιον αντίπαλης φίρμας, υποστηρίζει η εταιρία στη μήνυσή της!

Η "HairTech" υποστηρίζει μάλιστα πως η γεμάτη πάρτυ ζωή της Χίλτον ζημίωσε την εταιρία και πως την κρίσιμη στιγμή που η Πάρις θα έπρεπε να βρεθεί στο πιο σημαντικό πάρτι προώθησης των προϊόντων της εταιρίας, εκείνη ήταν απούσα αφού βρισκόταν πίσω από της φυλακής τα σίδερα το 2007.

Η εταιρία που έχει έδρα το Λος Άντζελες κατηγορεί την διάσημη κληρονόμο - που πρόσφατα λάνσαρε το δέκατο κατά σειρά άρωμά της- για απάτη και παραπλάνηση και απαιτεί από εκείνη τα δεκαπλάσια χρήματα από εκείνα που πήρε η Χίλτον στο αρχικό συμβόλαιο με τη φίρμα.

Η συνεργασία της Πάρις με την "Hairtech" ξεκίνησε το 2007 οπότε και υπέγραψε συμβόλαιο αξίας 2,6 εκατομμυρίων ευρώ, μέσα από το οποίο η ετιαρία πήρε το δικαίωμα να δώσει σε προϊόντα της (εξτένσιον, βούρτσες, στέκες) το όνομα της Πάρις.

Τα προϊόντα προωθήθηκαν ως "Τα ονειρικά Εξτένσιον της Πάρις Χίλτον" και βγήκαν σε δέκα διαφορετικά χρώματα, μεταξύ των οποίων και το ξανθό της Πάρις!

Μέσα στην συμφωνία ήταν να προωθεί και η ίδια τα εξτένσιον αλλά η σκανταλιάρα Πάρις εθεάθη τουλάχιστον 2 φορές να προτιμά εξτένσιον άλλης φίρμας σε εμφανίσεις της το 2008!


Πάντως, ο εκπρόσωπος της Χίλτον, Ντόουν Μίλερ (Dawn Miller) τόνισε σε ανακοίνωσή του χθες, πως δεν υπάρχει αλήθεια σε καμία από τις κατηγορίες που δέχτηκε η Πάρις και πως από την πλευρά της θα κινηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες για να λάμψε η αλήθεια!

Ο δικαστής που θ' αναλάβει τελικά την υπόθεση θα έχει την τελευταία λέξη στην διαμάχη αυτή, για τις τρίχες!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια