Γιατί εκνευρίστηκε ο Τότσικας!

31.08.2009
Ο έρωτάς τους κρατάει χρόνια και γίνεται όλο πιο δυνατός! Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα και τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, που θέλησαν να κάνουν διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο έρωτάς τους κρατάει χρόνια και γίνεται όλο πιο δυνατός! Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα και τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, που θέλησαν να κάνουν διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μια θαυμάστρια του νεαρού ηθοποιού τάραξε την ηρεμία τους και χάλασε την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Το ζευγάρι, πιο ερωτευμένο από ποτέ, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Φολέγανδρο, όπου απέφυγε την πολυκοσμία και προτίμησε να απολαμβάνει τα μπάνια του στις πιο απομονωμένες παραλίες, ενώ και οι έξοδοί του στο νησί ήταν περιορισμένες.

Στη συνέχεια ταξίδεψαν στα Χανιά, θέλοντας να απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις διακοπές τους. Αν και προσπάθησαν να αποφύγουν την πολυκοσμία, κάνοντας βόλτες αγκαλιά στα σοκάκια του νησιού, δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Δεν πήγαν σε πολύβουα clubs και προτίμησαν παραδοσιακά καφενεία και ρακάδικα, αλλά ο έρωτάς τους δεν έμεινε κρυφός από τους ντόπιους, που μόλις τους αναγνώριζαν, άρχιζαν να συζητάνε πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι. Όσοι τους είδαν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις πιο όμορφες παραλίες του νησιού και να περπατάνε αγκαλιασμένοι στα σοκάκια κατάλαβαν ότι περνάνε πολύ καλά μαζί και ότι ο χρόνος «δένει» ακόμα πιο πολύ την αγάπη τους. Κοιτάζονταν στα μάτια, δεν άφηναν ο ένας το χέρι του άλλου και στα πρόσωπά τους φαινόταν η λάμψη των ερωτευμένων.

Μόνο που αυτό που φοβόντουσαν ότι θα τους χαλάσει τη διάθεση συνέβη. Παρόλο που ο Αποστόλης έπρεπε να είναι συνηθισμένος στη δημοσιότητα, αρκούσε να αστράψει ένα φλας για να του χαλάσει τη διάθεση. Βρίσκονταν στο λιμάνι των Χανίων όταν μια θαυμάστριά του θέλησε να τον απαθανατίσει μαζί με την κοπέλα του, την ώρα που το ζευγάρι βρισκόταν σε τρυφερό τετ α τετ. Τι ήταν να το καταλάβει αυτό ο Αποστόλης; Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ηθοποιός άστραψε και βρόντηξε. Εκνευρίστηκε και ζήτησε από τη θαυμάστριά του να τους αφήσει στην ησυχία τους. Εκείνη προς στιγμήν τα έχασε, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι ήταν φυσικό να ενοχληθεί ο ηθοποιός. Ζήτησε συγγνώμη και απομακρύνθηκε, ενώ το ζευγάρι επέστρεψε στο ξενοχοδείο του.