Τι φοβάται η Μελέτη

01.09.2009
Το 8 με 10 στην πρωινή ζώνη του Star προσπαθεί να κρατήσει με κάθε τρόπο η Ελεονώρα Μελέτη και να μην παραταθεί κατά μία ώρα η εκπομπή της.

Το 8 με 10 στην πρωινή ζώνη του Star προσπαθεί να κρατήσει με κάθε τρόπο η Ελεονώρα Μελέτη και να μην παραταθεί κατά μία ώρα η εκπομπή της. Αρχικά στον προγραμματισμό του καναλιού υπήρξε η σκέψη η «Πρωινή Μελέτη» να τελειώνει στις 11, αντί για τις 10 που τελείωνε πέρυσι, να ακολουθούσε η εκπομπή μαγειρικής με τον Θανάση Πάτρα και την Ντίνα Νικολάου μέχρι τη 1 το μεσημέρι, οπότε και θα ξεκινούσε το δελτίο ειδήσεων.

Στελέχη του καναλιού είδαν με καλό μάτι αυτή τη σκέψη, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν θετικό να παρατηθεί η εκπομπή της Ελεονώρας, αφού τα νούμερα της περσινής σεζόν ήταν άκρως ικανοποιητικά. Έτσι, το κανάλι θα μπορούσε να πάρει ένα μερίδιο τηλεθέασης και από τα πρωινάδικα, που ξεκινούν στις 10, και η «Πρωινή Μελέτη» να δίνει καλή πάσα στη νέα εκπομπή μαγειρικής.

Υπολόγισαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, χωρίς δηλαδή την οικοδέσποινα, αφού η σκέψη αυτή δεν άρεσε καθόλου στην Ελεονώρα. Η οποία, όπως δηλώνει στο περιβάλλον της, δεν θα ήθελε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Άλλωστε, η εκπομπή της είναι πρωινή και δεν έχει κανένα λόγο να μπει και στον ανταγωνισμό των πρωινάδικων, ο οποίος κάθε άλλο παρά εύκολος είναι. Με την ωραία Ελένη απέναντί σου, την Ευγενία Μανωλίδου από την άλλη και μια ομάδα νέων παιδιών που ξεκινούν στο Mega η χρονιά αναμένεται δύσκολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελεονώρα, εκτός των άλλων, φοβάται ακόμη να μην κάνει... κοιλιά η εκπομπή της, αλλά και με το σκληρό ανταγωνισμό των πρωινάδικων να μην πέσει ο μέσος όρος τηλεθέασης της «Πρωινής Μελέτης».