O Πάτρικ Σουέζι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

27.08.2009
Άνισος αποδεικνύεται ο αγώνας που δίνει τον τελευταίο χρόνο ο Πάτρικ Σουέζι(Patrick Swayze) με τον καρκίνο στο πάγκρεας.

Άνισος αποδεικνύεται ο αγώνας που δίνει τον τελευταίο χρόνο ο Πάτρικ Σουέζι (Patrick Swayze) με τον καρκίνο στο πάγκρεας.

Η ασθένεια δείχνει να έχει καταβάλει το δημοφιλή ηθοποιό που συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία δίχως όμως να παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης.

Ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής επιτυχίας "Dirty Dancing", εντοπίστηκε χθες το βράδυ από τους φωτογράφους κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο "Cedars Sinai" του Μπέβερλι Χιλς καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και συνδεδεμένος με ορό ενώ συνοδεύονταν από δύο νοσοκόμες που τον βοηθούσαν να μπει στο αυτοκίνητο που θα τον μετάφερε.

Ο 57χρονος ηθοποιός, που είχε τα γενέθλια του την περασμένη εβδομάδα, μάταια προσπαθούσε να κρύψει τα σημάδια της εξάντλησης και του πόνου κάτω από καουμπόικο καπέλο του, στον αγώνα του να βγει ζωντανός από τη μάχη με την αρρώστια. Η επιδείνωση της υγείας του είναι ολοφάνερη, καθώς έχει μείνει σκιά του εαυτού του.

Στις αρχές του μήνα χρειάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι για μία εβδομάδα προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του Λίζα Νάιμι (Lisa Niemi) και τον αδερφό του Ντάνυ. Δημοσίευμα της εφημερίδας "National Enquirer" ανέφερε ότι νοσηλεύτηκε εξαιτίας εντερικής αιμορραγίας.

Ο Πάτρικ Σουέζι από τον Ιανουάριο του 2008 που διαγνώστηκε με καρκίνο του πάγκρεας, μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Λος Άντζελες και του ράντσου που διαθέτει στο Νέο Μεξικό, χωρίς να χάνει στιγμή το κουράγιο και την αγάπη του για τη ζωή.