Η αδελφή του Μπέκαμ ζει από την Πρόνοια

16.08.2010
Ιδιαίτερα ταραγμένος φαίνεται να είναι ο 35χρονος ποδοσφαιριστής μετά την αποκάλυψη ότι η μεγαλύτερη αδελφή του διεκδικεί κρατικά επιδόματα προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Ιδιαίτερα ταραγμένος φαίνεται να είναι ο 35χρονος ποδοσφαιριστής μετά την αποκάλυψη ότι η μεγαλύτερη αδελφή του διεκδικεί κρατικά επιδόματα προκειμένου να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Παρότι πάντα ο Ντέβιντ Μπέκαμ (David Beckham) του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 125 εκατομμύρια λίρες, στήριζε την 38χρονη αδελφή του, Λιν (Lynne) η οικονομική της κατάσταση είναι τόσο δύσκολη που διεκδικεί επίδομα 164 λιρών εβδομαδιαίως για να τα βγάλει πέρα, ενώ ήδη λαμβάνει κρατική υποστήριξη 68 λιρών την εβδομάδα μαζί με κάποιες φοροαπαλλαγές.

Επιπλέον η Λιν, που είναι μητέρα τριών παιδιών, άρχισε πρόσφατα να συζεί με τον καινούργιο φίλο της, ο οποίος έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο για βίαιη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντος του Μπέκαμ, "ο Ντέιβιντ δεν είχε ιδέα ότι η Λιν ζούσε από την Πρόνοια", αφού της είχε αγόρασει το σπίτι στο οποίο μένει και πάντα υποστήριζε οικονομικά εκείνη και τα παιδιά της: "Της έδινε χρήματα και οτιδήποτε χρειαζόταν, γι' αυτό τώρα προβληματίζεται και έχει στεναχωρηθεί πολύ", συνεχίζει η ίδια πηγή.

Οι σχέσεις του Μπέκαμ με την άνεργη αδελφή του δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της δυσαρέσκειας του ποδοσφαιριστή για τον εν διαστάσει σύζυγό εκείνης. Συγκεκριμένα, το 1998, τα συναισθήματα των δύο αδελφών είχαν ψυχρανθεί μετά την αποκάλυψη ότι ο σύντροφος της Λιν, Κόλιν Έβερι (Colin Every) πουλούσε κοκαΐνη από το σπίτι τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και παρότι ο Μπέκαμ παρευρέθηκε στην τελετή, η σύζυγός του, Βικτόρια (Victoria) αρνήθηκε να παραστεί. Η Λιν και ο 42χρονος Έβερι βρίσκονται τώρα εν μέσω ενός θυελλώδους διαζυγίου.

Πριν από δώδεκα χρόνια, ο Μπέκαμ είχε αγοράσει στην αδελφή του ένα σπίτι με τέσσερις κρεβατοκάμαρες, αξίας 250.000 λιρών, στην περιοχή του Έσεξ, όπου εκείνη εξακολουθεί να ζει με τα τρία παιδιά της, ηλικίας 12, δέκα και πέντε ετών τα οποία απέκτησε από τη σχέση της με τον Έβερι.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πηγές, η κυρία Μπέκαμ τώρα έχει σπιτώσει και τον καινούργιο της φίλο, ονόματι Κέβιν Μπριγκς, τον οποίο γνώρισε μέσω FaceBook πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια γνώρισαν τον Μπριγκς όταν προσκάλεσαν όλη την οικογένεια σε συναυλία της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston), τον περασμένο μήνα, αγνοώντας το βίαιο παρελθόν του.

Όμως χτες, η κοινωνική λειτουργός και πρώην φιλενάδα του Μπριγκς, Λίζα Γκίλμπι (Lisa Gilbey), αποκάλυψε δημόσια ότι εκείνος ήταν ένας βίαιος αλκοολικός, που είχε φυλακιστεί για οκτώ μήνες για τον ξυλοδαρμό της και τώρα κινδυνεύει ξανά με φυλάκιση, αφού παραβίασε τα δικαστικά μέτρα που του είχε επιβάλει.

"Ξέρω ότι ο Ντέιβιντ είναι κοντά στην αδελφή του, αλλά δεν νομίζω να συνειδητοποιεί με τι είδους άνθρωπο έχει μπλέξει", είπε η Γκίλμπι, που έχει ένα γιο με τον Μπριγκς: "Είναι πολύ μοχθηρός τύπος. Όταν είναι νηφάλιος είναι εντάξει, αλλά όταν πίνει γίνεται αγνώριστος".

Η Γκίλμπι παράτησε τον Μπριγκς όταν εκείνος αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει επειδή αρνήθηκε να του φτιάξει ένα σάντουιτς.

Παράλληλα, ο Μπέκαμ διατηρεί στενή σχέση και με τη μικρότερη αδελφή του, την 28χρονη Τζοάν που εργάζεται ως κομμώτρια μερικής απασχόλησης, για την οποία έχει αγοράσει επίσης ένα σπίτι, αξίας 500.000 λιρών, πάλι στο Έσεξ.

"Το μόνο πράγμα που μου είχε πει ο πατέρας μου ήταν να προσέχω τις αδελφές μου και πάντα το κάνω", είχε πει κάποτε ο ίδιος.

Η αποκάλυψη για τα οικονομικά προβλήματα της μεγάλης του αδελφής σφραγίζει το τέλος μιας ιδιαίτερα δύσκολης εβδομάδας για τον Μπέκαμ ο οποίος άκουσε σοκαρισμένος τον Φάμπιο Καπέλο να ανακοινώνει τη λήξη της καριέρας στην Αγγλία, χωρίς να του το έχει πει προσωπικά προηγουμένως.

Ο εκπρόσωπος του Μπέκαμ αρνήθηκε να σχολιάσει της εξελίξεις, ενώ η αδελφή τους δήλωσε ότι δεν έχει τίποτα να πει σχετικά.