Η Κέιτ Μπλάνσετ τραυματίστηκε στη σκηνή

02.09.2009
Στο κεφάλι τραυματίστηκε η ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett) στην διάρκεια θεατρικής παράστασης στην Αυστραλία.

Στο κεφάλι τραυματίστηκε η ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett) στην διάρκεια θεατρικής παράστασης στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με το "Accociated Press", το ατύχημα συνέβη την ώρα που Μπλάνσετ βρισκόταν στην σκηνή του θεάτρου "Sydney". Μια λανθασμένη κίνηση του συμπρωταγωνιστή της, Τζόελ Εντγκερτον (Joel Edgerton) είχε ως αποτέλεσμα ένα ραδιόφωνο, μέρος τους σκηνικού, να πέσει στο κεφάλι της.

Αυτόματα, η Μπάλνσετ έπεσε στα τέσσερα και άρχισε να αιμορραγεί: "Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να κυλάει αίμα στον αυχένα της. Όμως εκείνη συνέχισε σαν να ήταν μέρος του ρόλου της", δήλωσε σοκαρισμένος ένας από τους θεατές.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ολοκλήρωσε τη σκηνή και αμέσως μετά έγινε πρόωρο διάλειμμα "για τεχνικούς λόγους". Το κοινό κατάλαβε τι έχει συμβεί όταν οι υπεύθυνοι του θεάτρου ανακοίνωσαν ότι ένας μέλος του θιάσου είχε τραυματιστεί.

Η Μπλάνσετ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα της ήταν επιφανειακό κι έτσι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά.

Το έργο, είναι το φημισμένο "Λεωφορείο ο Πόθος" του Τένεσι Γουίλιαμς, όπου η 40χρονη ηθοποιός υποδύεται την Μπάνς Ντιμπουά και τον επόμενο μήνα πρόκειται να μεταφερθεί στις ΗΠΑ.