Mοναχικές διακοπές στη Χαλκιδική

07.09.2009
Με παρέα την αδερφή της, η αγαπημένη δημοσιογράφος βρέθηκε στη Χαλκιδική για μερικές ημέρες, προκειμένου να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί από τη δύσκολη περσινή χρονιά και το χωρισμό της έπειτα από 20 χρόνια γάμου. Το ΛΟΙΠΟΝ ήταν εκεί και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τις μοναχικές διακοπές της τηλεστάρ.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ

Με παρέα την αδερφή της, η αγαπημένη δημοσιογράφος βρέθηκε στη Χαλκιδική για μερικές ημέρες, προκειμένου να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί από τη δύσκολη περσινή χρονιά και το χωρισμό της έπειτα από 20 χρόνια γάμου. Το ΛΟΙΠΟΝ ήταν εκεί και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τις μοναχικές διακοπές της τηλεστάρ. Ο χωρισμός της από τον Γιάννη Μουσούλη τον περασμένο χειμώνα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη σοουμπίζ. H Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» αποφάσισε έπειτα από 20 χρόνια γάμου να χωρίσει και, όπως είναι φυσικό, αναπροσδιόρισε τα «θέλω» και τις προτεραιότητές της. Άνθρωποι μάλιστα από το στενό της περιβάλλον τόνιζαν ότι επρόκειτο για μια δύσκολη απόφαση, η οποία επηρέασε την καθημερινότητά της. Η ίδια βέβαια δεν θέλησε ποτέ να εκθέσει στη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλους αυτούς τους μήνες επέλεξε τη σιωπή από το να μιλήσει δημόσια για το χωρισμό της. Εξάλλου, σύμφωνα με το φιλικό της περιβάλλον, «διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. Έζησαν μεγάλο μέρος της ζωής τους μαζί και, φυσικά, υπεραγαπούν και οι δύο το γιο τους Κωνσταντίνο». Έτσι, η Αγγελική Νικολούλη έπειτα από αυτή τη δύσκολη χρονιά είχε ανάγκη να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης παρέα με δικούς της ανθρώπους. Επέλεξε λοιπόν να επισκεφθεί την αδερφή της στη Χαλκιδική, η οποία διαθέτει σπίτι στην Κασσάνδρα, και να περάσει μαζί της αλλά και με τους στενούς της συνεργάτες όμορφες διακοπές.

Οι βόλτες  με στενούς φίλους
Η αγαπημένη δημοσιογράφος επέλεξε τις πιο μοναχικές παραλίες για να απολαύσει το μπάνιο της, όπου προτιμούσε να πηγαίνει τις απογευματινές ώρες. Άλλωστε, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βρεθεί σε κάποιο από τα κοσμικά νησιά. Οι πιο αγαπημένοι της προορισμοί για μπάνιο ήταν το «Sunny Beach», ο Άγιος Ιωάννης, η Ελιά και η Ποτίδαια, ενώ τα βράδια παρέα με τους στενούς της συνεργάτες και την αδερφή της επισκέπτονταν συχνά τις ταβέρνες του Αγίου Προδρόμου για σουβλάκι. Και μπορεί μεν να μην επέλεξε πολύβουα μέρη για τις διακοπές της, αλλά ήταν φυσικό να μην περάσει απαρατήρητη. μάλιστα, ήταν πολλοί αυτοί που ζητούσαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της ή τραβούσαν ακόμη και βίντεο με τη δημοσιογράφο στην παραλία.

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, η Αγγελική ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη δέκατη πέμπτη σεζόν της εκπομπής της «Φως στο τούνελ», που θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου από τη συχνότητα του Alter. Μάλιστα, φέτος έπειτα από απαίτηση των τηλεθεατών η εκπομπή θα ξεκινάει μία ώρα νωρίτερα. Έτσι, οι πιστοί θαυμαστές της Αγγελικής και λάτρεις της εκπομπής θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθούν από τις 10:30 το βράδυ.