Ο Κλούνεϊ παρουσίασε επισήμως τη νέα αγαπημένη του

08.09.2009
Την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την νέα του αγαπημένη έκανε χθες ο Τζορτζ Κλούνεϊ(George Clooney) στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου συμμετέχει με την ταινία "Οι Άντρες που Κοιτούν Κατσίκες" (Men Who Stare At Goats).

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την νέα του αγαπημένη έκανε χθες ο Τζορτζ Κλούνεϊ(George Clooney) στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου συμμετέχει με την ταινία "Οι Άντρες που Κοιτούν Κατσίκες" (Men Who Stare At Goats).

Ο γόης του Χόλιγουντ τους τελευταίους δύο μήνες, έχει γίνει αυτοκόλλητος με την ιταλίδα μοντέλο και παρουσιάστρια Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elizabetta Canalis) κι όπως ήταν φυσικό, η άφιξη τους με το ταχύπλοο ταξί μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων.

Η 30χρονη Ιταλίδα έλαμπε από χαρά στο πλευρό του πιο περιζήτητου εργένη της σόου μπιζνες, ο οποίος χαιρετούσε στους θαυμαστές του ενώ όλοι παρατηρούσαν το δεμένο του χέρι, από το πρόσφατο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο του.

Η Ελιζαμπέτα είναι δημοφιλής στην χώρα της. Τον Μάιο ήταν η οικοδέσποινα του ιταλικού σώου του MTV και μέσα στις φιλοδοξίες είναι και ηθοποιία. Μέχρι τώρα μάλιστα είχε δύο μικρές συμμετοχές στις μάλλον... δεύτερης διαλογής ταινίες, "European Gigolo" και "Virgin Territory", αλλά δεδομένου του νέου της δεσμού, τώρα το ρεπερτόριο της είναι πολύ πιθανό να αναβαθμιστεί.

H γνωριμία της με τον Κλούνεϊ έγινε στη Ρώμη μέσω κοινού τους φίλου στις αρχές του καλοκαιριού. Από τότε έγιναν αχώριστοι και μοιράστηκαν ατελείωτες βόλτες με την μηχανή του γύρω από το σπίτι του στη λίμνη Κόμο και πολλά ρομαντικά δείπνα τετ-α τετ στο Μιλάνο και την Φλωρεντία.

Οι δυο τους έκαναν επίσης στενή παρέα με τους φίλους του Κλούνεϊ, το πρώην μοντέλο Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και τον άντρα της Ρέιντ Γκέρμπερ (Rande Gerber), που ήταν φιλοξενούμενοι στη βίλα του.

Όλοι πια στοιχηματίζουν πόσο θα κρατήσει αυτή η καινούργια σχέση του ηθοποιού, ο οποίος δεν φημίζεται για την σταθερότητα του. Το σίγουρο ότι εκείνος θα παραμείνει στην Ιταλία τους επόμενους μήνες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της καινούργιας του ταινίας, "A Private Gentleman".

Ο χρόνος θα δείξει αν η Ελιζαμπέτα θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ που κατείχε η πρώην φίλη του ηθοποιού, Σάρα Λάρσον (Sarah Larson), σερβιτόρα στο Λας Βέγκας που παρέμεινε εκλεκτή της καρδιάς του για ολόκληρους... 11 μήνες.