Για λίγες μέρες στην Αθήνα

16.09.2009
Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας βρέθηκαν στην Αθήνα για δύο εικοσιτετράωρα. Το ζευγάρι, που ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του διεθνού μας ποδοσφαιριστή, έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα για να δουν και οι δύο τις οικογένειές τους αλλά και για shopping.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας βρέθηκαν στην Αθήνα για δύο εικοσιτετράωρα. Το ζευγάρι, που ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του διεθνού μας ποδοσφαιριστή, έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα για να δουν και οι δύο τις οικογένειές τους αλλά και για shopping. H Γωγώ ήθελε πολύ να δει από κοντά την αδερφή της και την υπόλοιπη οικογένεια, καθώς το μόνο πρόσωπο που την ακολούθησε στην Κύπρο είναι η μητέρα της, για να προσέχει τη μικρή Βικτώρια. Γωγώ και «Τράι» απόλαυσαν τον καφέ τους στο Κολωνάκι, αφού προηγουμένως φρόντισαν να φορτώσουν λίγο τις πιστωτικές τους κάρτες στα μαγαζιά! Δικαιολογημένα, αν σκεφτεί κανείς πως η Γωγώ ήθελε να κάνει δώρο στον εαυτό της μια μικρή ανανέωση, καθώς η εκπομπή της στο Mega Κύπρου πήρε το «πράσινο φως» και για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, πριν από λίγες εβδομάδες η πρώην γυμνάστρια και νυν παρουσιάστρια συναντήθηκε με το γενικό διευθυντή του Mega Κύπρου Γιώργο Χουλιάρα και συμφώνησαν τη συνέχεια της καθημερινής απογευματινής εκπομπής, με ελαφρώς διαφοροποιημένο όμως concept.

Εκτός απροόπτου, το ζευγάρι θα βρεθεί πάλι στην Ελλάδα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς σχεδιάζει οικογενειακές διακοπές τουλάχιστον δύο εβδομάδων.