Ο Κρις Μπράουν καθαρίζει στάβλους!

17.09.2009
Τα ψέματα τελείωσαν! Ηρθε η ώρα ο Κρις Μπράουν(Chris Brown) να πληρώσει για τα λάθη του.

Τα ψέματα τελείωσαν! Ήρθε η ώρα ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) να πληρώσει έμπρακτα για τα λάθη του.

Ήδη, από χτες, έπιασε την τσουγκράνα και άρχισε να καθαρίζει αγριόχορτα από τους στάβλους της αστυνομίας της Βιρτζίνια, εκτίοντας την πρώτη από τις 180 ημέρες κοινωνικής εργασίας, σύμφωνα με την ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο για τον ξυλοδαρμό της Ριάνα (Rihanna). Ανάμεσα στις υπόλοιπες αγκαρίες που του έχουν οριστεί είναι ο καθαρισμός αυτοκινητοδρόμων και γκράφιτι από τους τοίχους.

Ο 20χρονος τραγουδιστής της R&B, έκανε μεγάλη προσπάθεια να φανεί άνετος στις καινούργιες συνθήκες της ζωής του. Εμφανίστηκε ντυμένος με τζιν παντελόνι, πορτοκαλί φωσφοριζέ γιλέκο εργασίας και ένα κόκκινο καπέλο του μπέιζ-μπολ και χτυπώντας ρυθμικά τα χέρια του και με χορευτικές κινήσεις, ακολούθησε τις οδηγίες των αστυνομικών.

Όταν προμηθεύτηκε τα ειδικά εργαλεία το έριξε στην αποψίλωση, μαζί με δύο ομοιοπαθείς του. Την προσπάθεια του παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον - σε απόσταση από τον περίβολο των εγκαταστάσεων- πολλά τηλεοπτικά συνεργεία, φωτογράφοι, αλλά και θαυμαστές του!

Ο Μπράουν, που βρήκε μια ευκαιρία για να κάνει επίδειξη των σωματικών του προσόντων, γύρισε την πλάτη στα μίντια, αλλά χαιρέτησε τους θαυμαστές που είχαν έρθει για συμπαράσταση.

Μετά από αρκετές ώρες κοπιαστικής δουλειάς -όπου μάλλον κατάλαβε πώς βγαίνει το μεροκάματο- απομακρύνθηκε, έχοντας βγάλει την μπλούζα του, κρατώντας στο χέρι μια χάρτινη σακούλα από φαστ-φουντ.

"Το πρόγραμμα εργασίας του κυρίου Μπράουν είναι ευέλικτο και ποικίλει ως προς το είδος της δουλειάς. Θα προσπαθήσουμε να μην αποκαλύψουμε τις ημέρες και τους χώρους που θα απασχολείται, για λόγους ασφαλείας", δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας του ενώ ζήτησε την συνεργασία του κόσμου :

"Θα πρέπει να ολοκληρώσει την ποινή του, αναπόσπαστος. Οι θαυμαστές του θα πρέπει να το καταλάβουν και να βοηθήσουν το έργο μας"!