Μέγκαν Φοξ: "Απείλησα να τον μαχαιρώσω"!

17.09.2009
Η ομορφιά της Μέγκαν Φόξ(Megan Fox) δεν πρέπει να σας παραπλανεί, μέσα της κρύβει δολοφονικά ένστικτα!

Η ομορφιά της Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) δεν πρέπει να σας παραπλανεί, αφού μέσα της κρύβει δολοφονικά ένστικτα! Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η ίδια όταν παραδέχτηκε ότι απείλησε να σκοτώσει τον φίλο της, στην διάρκεια ενός ομηρικού καυγά:

"Είμαι εγωίστρια, καταπιεστική, επιθετική. Κι όταν θυμώνω γίνομαι εντελώς απρόβλεπτη. Χάνω τον έλεγχο", εξομολογήθηκε στο περιοδικό "Rolling Stone", η 23χρονη ηθοποιός.

"Αναγκάστηκα να πω στον Μπράιαν (Brian Austin Green): 'Σταμάτα να μου μιλάς και φύγε από μπροστά μου γιατί θα σε σκοτώσω. Θα σε μαχαιρώσω. Σε παρακαλώ, φύγε!", παραδέχεται στη συνέντευξή της, μιλώντας για έναν από τους με τον φίλο της.

Το ίδιο υποστήριξαν πρόσφατα και τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου των "Τρανσφόρμερς", οι οποίοι την αποκαλούν χαζή, ατάλαντη, σκύλλα και κακέκτυπο της Αντζελίνα Τζολί, εκφράζοντας δημόσια την αντιπάθεια τους για την νεαρή πρωταγωνίστρια: "Η Φοξ δεν θα πρέπει ποτέ να πιάσει στα χέρια όπλο. Κινδυνεύει η ίδια, αλλά και όσοι βρίσκονται γύρω της".

Όμως και η ίδια δεν έχει αντίρηση στο θέμα του όπλου: "Ένας από τους λόγους που δεν έχω όπλο είναι αυτός. Θα μπορούσα άνετα να τον είχα πυροβολήσει τότε. Δεν θα τον σκότωνα. Θα του έριχνα σίγουρα στα πόδια".

Στην ερώτηση του περιοδικού αν στο παρελθόν είχε αυτοτραυματιστεί επίτηδες, η Φόξ απάντησε: "Ναι. Τα κορίτσια κάνουν διάφορα παράξενα πράγματα μεγαλώντας, όταν δεν τα βρίσκουν με τον εαυτό τους. Αλλά δεν θα ήθελα να το αναλύσουμε", είπε και πρόσθεσε για να δικαιολογηθεί:

"Είμαι πολύ ανασφαλής. Συνεχώς αμφισβητώ τον εαυτό μου και δεν πιστεύω ότι αξίζω τίποτα καλό που μου συμβαίνει. Έχω την εντύπωση ότι οι άλλοι με κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη μου. Προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη. Παλεύω με τα συναισθήματα μου, αλλά είμαι πολύ ευάλωτη".