Οριστικό το διαζύγιο του Τάιγκερ Γουντς

24.08.2010
Τέρμα τα ψέματα για τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή του κόσμου. Ακόμη και οι τελευταίες ελπίδες που μπορεί να διατηρούσε ότι η γυναίκα του θα συγχωρούσε τις... αμαρτίες του και θα ξαναγινόταν ζευγάρι κάποια στιγμή, τώρα πια εξανεμίστηκαν και ο χωρισμός είναι οριστικός.


Τέρμα τα ψέματα για τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή του κόσμου. Ακόμη και οι τελευταίες ελπίδες που μπορεί να διατηρούσε ότι η γυναίκα του θα συγχωρούσε τις... αμαρτίες του και θα ξαναγινόταν ζευγάρι κάποια στιγμή, τώρα πια εξανεμίστηκαν αφού ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Το διαζύγιο είναι αμετάκλητο και υπολογίζεται ότι θα κοστίσει στον Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) περίπου $750 εκατομμύρια (€560 εκατομμύρια).

Η Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren) είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από τον γάμο της με τον άσο του γκολφ το 2006. Ωστόσο ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε στο τέλος του περασμένου χρόνου με τις αλυσιδωτές αποκαλύψεις για τις ουκ ολίγες εξωσυζυγικές σχέσεις του, ο Γουντς επαναδιαπραγματεύτηκε τους όρους του συμβολαίου, στο πλαίσιο της ύστατης προσπάθειάς του να σώσει τον γάμο του.

Οι τίτλοι τέλους για το ζευγάρι γράφτηκαν χθες, στο δικαστικό μέγαρο του Πάναμα Σίτι της Φλόριντα, καθώς κατά τη διάρκεια μιας δεκάλεπτης ακρόασης, ο γάμος τους χαρακτηρίστηκε ως "ανεπανόρθωτα κατεστραμμένος".

Σύμφωνα με την τελική απόφαση, ο 34χρονος Τάιγκερ και το 30χρονο πρώην μοντέλο από τη Σουηδία θα μοιραστούν την κηδεμονία των δύο παιδιών τους, της 3χρονης Σαμ (Sam) και του ενός έτους Τσάρλι (Charlie). Για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης, λέγεται ότι οι δυο γονείς παρακολούθησαν ξεχωριστά από ένα τετράωρο συμβουλευτικό "μάθημα" σχετικά με τη στάση που θα πρέπει να κρατήσουν απέναντι στα παιδιά τους.

Το διαζύγιο έρχεται εννέα μήνες μετά το ατύχημα του Γουντς, όπου είχε πέσει με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα δέντρο έξω από το σπίτι του στο Ορλάντο, γεγονός που πυροδότησε μια ειρά από αποκαλύψεις για τις αναρίθμητες αλλά καλά κρυμμένες, μέχρι τότε απιστίες του.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον αριθμό των ερωμένων του να φτάνουν σε εξωφρενικούς αριθμούς ανάγκασε τον Γουντς να αποσυρθεί από τα γήπεδα για 5 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ακολουθούσε θεραπεία για τον εθισμό του στο σεξ, σε ειδικό κέντρο αποτοξίνωσης. Εκτός από δημοτικότητα, η αποχή αυτή, του κόστισε και εκατομμύρια δολάρια από χορηγίες, όπως ήταν αναμενόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πρώην σύζυγοι, έχουν αποφασίσει να φερθούν πολιτισμένα από εδώ και πέρα για χάρη των παιδιών, αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν. Επιπλέον, σε αντάλλαγμα για τη χρηματική αποζημίωση που δέχτηκε τελικά, η Έλιν, συμφώνησε να μην ανοίξει το στόμα της ποτέ και πουθενά σχετικά με τον γάμο και τη σχέση της με τον Τάιγκερ Γουντς. Ακόμη και η σιωπή κοστίζει. Και για κάποιους αξίζει, κιόλας, περισσότερο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα