Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ αρνείται ότι ήταν μεθυσμένος

22.09.2009
"Έγινε παρεξήγηση". Ο εκπρόσωπος τoυ Ντέιβιντ Χάσελχοφ(David Hasselhoff), διαψεύδει ότι η εισαγωγή του ηθοποιού στο νοσοκομείου έγινε εξαιτίας του εθισμού στο αλκοόλ.

"Έγινε παρεξήγηση", ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος τoυ Ντέιβιντ Χάσελχοφ (David Hasselhoff), διαψεύδοντας ότι η εισαγωγή του ηθοποιού στο νοσοκομείου έγινε εξαιτίας του εθισμού στο αλκοόλ.

"Ο Ντέιβιντ υποβαλλόταν σε φαρμακευτική αγωγή για να θεραπεύσει μια μόλυνση στο αυτί", ξεκαθαρίζει στο "People" o Μελ Γκόλντμαν (Mel Goldman).

"Όμως στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, άρχισε να μην νοιώθει καλά, επηρεασμένος από τις παρενέργειες των φαρμάκων. Ζαλιζόταν, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του και γι' αυτό μεταφέρθηκε την Κυριακή στο νοσοκομείο. Δεν ήταν μεθυσμένος. Άλλωστε μετά από λίγες ώρες πήρε εξιτήριο. Τώρα είναι μια χαρά και ανυπομονεί να γυρίσει στα καθήκοντα του ως κριτής στο "Αμερική έχεις Ταλέντο".

Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ "ΤΜΖ" η κόρη του 57χρονου ηθοποιού, αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την μητέρα της, γιατί ο πατέρα της ήταν "τύφλα στο μεθύσι" κι εκείνη κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και το ασθενοφόρο στο σπίτι του Χάσελχοφ στην Καλιφόρνια.

Πριν από μερικούς μήνες ο πρώην ναυαγοσώστης του "Μπέιγουοτς", νοσηλεύτηκε για άλλη μια φορά σε κλινική στην προσπάθεια του να ξεπεράσει τον αλκοολισμό.