Ζακλίν Σμιθ: "Δεν έχω αυτοκτονήσει"!

23.09.2009
" Είμαι ζωντανή"! Διαβεβαιώνει η Ζακλίν Σμιθ( Jaclyn Smith) τους θαυμαστές της μέσα από την σελίδα της στο "FaceBook".

"Είμαι ζωντανή!", διαβεβαιώνει η Ζακλίν Σμιθ (Jaclyn Smith) τους θαυμαστές της μέσα από τις σελίδες της στο FaceBook και το Twitter.

Παρόλα τα φρικιαστικά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και που την ήθελαν να έχει αυτοκτονήσει με όπλο στην διάρκεια διακοπών στην Ονδούρα (Hondura), η 61χρονη, πρώην "Άγγελος του Τσάρλι" γράφει:

"Η Ζακλίν είναι ασφαλής με την οικογένεια της στο σπίτι της. Δεν βρίσκεται στην Ονδούρα. Όλα είναι ένα ψέμα". Το ίδιο υποστήριξε και ο εκπρόσωπος της:

"Είναι μια χαρά, της μίλησα σήμερα το πρωί. Βέβαια, είναι ακόμη νωπός ο πόνος από το χαμό της μητέρα της πριν από δύο εβδομάδες, σίγουρα όμως δεν επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή της. Τα σενάρια περί αυτοκτονίας ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας".

Πώς όμως βγήκε αυτή η φήμη; Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για παρεξήγηση.

Ένας γιατρός που είχε εφημερία στο νοσοκομείο "Cemesa", στην Ονδούρα, διέρρευσε στις εφημερίδες ότι η Σάντρα Φράκλιν (Sandra Franklin), πρώην κασκαντέρ και αντικαταστάτης της Σμιθ στους "Αγγέλους του Τσάρλι", μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά τραυματισμένη από όπλο στο κεφάλι.

Η ομοιότητα της με την δημοφιλή ηθοποιό, μπορεί να μπέρδεψε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο νοσοκομείο και απο στόμα, σε στόμα διέδωσαν την λανθασμένη είδηση!