Παντρευόμαστε ή χωρίζουμε

30.04.2007
Ερωτικό «θρίλερ» έχει γίνει ο δεσμός του Κώστα Σπυρόπουλου με τη Μαρίνα Ασλάνογλου. Σύμφωνα με όσα λέγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, για άλλη μια φορά

Ερωτικό «θρίλερ» έχει γίνει ο δεσμός του Κώστα Σπυρόπουλου με τη Μαρίνα Ασλάνογλου. Σύμφωνα με όσα λέγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, για άλλη μια φορά το ζευγάρι χώρισε, παρόλο που όλοι περίμεναν ότι η τελευταία πριν από πέντε μήνες επανασύνδεσή τους θα τους οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι φαινόταν να περνάει την καλύτερη περίοδό του και τίποτα δεν θύμιζε τα μαύρα σύννεφα που είχαν σκιάσει λίγους μήνες πριν τη σχέση τους, ενώ η γλυκιά ηθοποιός είχε επισκεφτεί τον Κώστα Σπυρόπουλο και στη Θεσσαλονίκη, στην πρεμιέρα του «Μάρτυρα κατηγορίας», και όλα έδειχναν ότι η αγάπη τους είχε ξεπεράσει όλους τους σκοπέλους.

Άλλωστε, σύμφωνα με όσα συζητιούνται αυτόν τον καιρό, ήταν ένας δεσμός που είχε αντέξει παρά τα σκαμπανεβάσματά του στο χρόνο, καθώς το ζευγάρι είχε κλείσει έξι χρόνια μαζί. Αν και τα τελευταία δύο χρόνια οι διαφωνίες τούς είχαν οδηγήσει δυο τρεις φορές σε χωρισμό, τελικά η αγάπη τους είχε φανεί πιο δυνατή και τα έβρισκαν ξανά. Κάποιοι μάλιστα στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς οι ίδιοι κρατούσαν χαμηλό προφίλ και δεν ήθελαν να μιλάνε για τη σχέση τους, έλεγαν ότι το ζευγάρι έχει αρχίσει να κάνει σχέδια γάμου με χρονικό όριο τα Χριστούγεννα. Μόνο που άλλα περίμεναν οι φίλοι τους και άλλα έγιναν. Η γλυκιά Μαρίνα Ασλάνογλου, όταν επέστρεψε μετά το Πάσχα στο πλατό για τα γυρίσματα της «Βέρας στο δεξί» όπου πρωταγωνιστεί, έδειχνε στενοχωρημένη και προβληματισμένη. Σαν κάτι να τη βασάνιζε. Γρήγορα οι συνάδελφοί της κατάλαβαν τι είχε συμβεί, καθώς και στο παρελθόν η ηθοποιός είχε περάσει την ίδια ψυχική κατάσταση: Χώρισε με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Αν και η ίδια είναι «σφίγγα» όσον αφορά τα προσωπικά της, αυτό που συζητιέται έντονα στον καλλιτεχνικό-τηλεοπτικό χώρο είναι ότι για άλλη μια φορά υπήρξε αναβολή στο γάμο τους, κάτι που την ενόχλησε, καθώς θέλει πολύ να κάνει οικογένεια. Έτσι, όπως θα έκανε κάθε ερωτευμένη γυναίκα, «έτριξε τα δόντια» στον αγαπημένο της, δείχνοντάς του ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και πως έπρεπε να αποφασίσει: «Με παντρεύεσαι ή χωρίζουμε». Κάτι τέτοιο, όμως, προς το παρόν δεν φαίνεται ότι βρήκε σύμφωνο τον Κώστα Σπυρόπουλο, οπότε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Εκτός και αν εκείνος το ξανασκεφτεί και πάρει δραστικές αποφάσεις.