Και δεύτερο μυστικό ραντεβουδάκι Πιτ - Άνιστον;

07.10.2009
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Grazia", ο Μπραντ Πιτ(Brad Pitt) είχε μυστική συνάντηση με την πρώην γυναίκα του Τζένιφερ 'Ανιστον (Jennifer Aniston) στην διάρκεια του ταξιδιού του στην Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Grazia", ο Μπραντ Πιτ(Brad Pitt) είχε μυστική συνάντηση με την πρώην γυναίκα του Τζένιφερ 'Ανιστον (Jennifer Aniston) στην διάρκεια του ταξιδιού του στην Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι που πήρε διαζύγιο το 2005, συναντήθηκε στην σουίτα του ξενοδοχείου "Essex Hotel" για περίπου μία ώρα, ενώ το ραντεβού έκλεισε η μητέρα του Πιτ, Τζέιν (Jane).

H Τζένιφερ διατηρεί ακόμη στενές σχέσεις με την πρώην πεθερά της, γι' αυτό και δέχτηκε να της κάνει το χατίρι, ξεπερνώντας τους αρχικούς της ενδοιασμούς.

Όπως αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό, η Άνιστον έφτασε στο ξενοδοχείο "Εssex" που βρίσκεται κοντά στο Σέντραλ Πάρκ και πήρε το ασανσέρ που την οδήγησε στον τελευταίο όροφο που την περίμενε ο Μπραντ.

Ο Πιτ έψαχνε για αποκούμπι με σκοπό να βγάλει από μέσα του όλα όσα τον βασανίζουν και αφορούν την σχέση του με την Αντζελίνα, αλλά η Άνιστον δεν είχε καμία διάθεση να βάλει το χεράκι της στο χωρισμό του.

Έτσι, η πρώην του Πιτ, τον συμβούλεψε να βάλει στην άκρη τον εγωισμό του και να προσπαθήσει να βρει μόνος του μια λύση. Έπειτα, του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει καμιά ανάμιξη στα προσωπικά του και την στην σχέση του με την Αντζελίνα.

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την τετραετή σχέση του ζεύγους "Μπραντζελίνα" να περνάει κρίση. Επιμένουν μάλιστα, υποστηρίζοντας ότι ο Μπράντ σκοπεύει να εγκαταλείψει την μόνιμη κατοικία τους στο σατώ Μιραβάλ (Miraval) στην Γαλλία, μετακομίζοντας στο Βερολίνο που έχει πολλούς φίλους και λατρεύει την αρχιτεκτονική της πόλης.

Οι φήμες για το ραντεβού με την πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Ανιστον, φούντωσαν το διάστημα που ο Μπράντ βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει ένα πολιτικό συνέδριο και την επομένη της συνάντησης του με τον πρώην πρόεδρο της Αμερικής Μπιλ Κλίντον στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δεν ξέρουμε αν τον επηρέασαν οι συμβιβαστικές συμβουλές της πρώην γυναίκας του Τζένιφερ Άνιστον, αλλά το βέβαιο είναι ότι στην πρόσφατη επίσκεψη τους στο Αμάν της Ιορδανίας , σύσσωμη η οικογένεια "Μπραντζελίνα" έδειχνε τρισευτυχισμένη, χωρίς κανένα σύννεφο να σκιάζει την σχέση τους. Το μέλλον θα δείξει!