Διαζύγιο ναι, χωρισμός όχι

13.10.2009
Eνα δημοσίευμα ήταν αρκετό για να ξεκινήσει όργιο φημών που θέλουν τον Θεόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου να βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

Eνα δημοσίευμα ήταν αρκετό για να ξεκινήσει όργιο φημών που θέλουν τον Θεόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου να βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο. Οι φήμες είχαν ξεκινήσει λίγο πριν από την αποχώρηση της οικογένειας από τα ΜΜΕ που είχαν στην ιδιοκτησία τους και εντάθηκαν στη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν η κ. Αγγελοπούλου βρισκόταν απομονωμένη στη βίλα της στη Μύκονο.

Αν και το θέμα άρχισε να κυκλοφορεί, μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπάρχει καμία επίσημη διάψευση. Κι αυτό κάνει πολλούς να δηλώνουν με βεβαιότητα πως η κρίση μεταξύ Γιάννας και Θεόδωρου Αγγελόπουλου είναι πολύ σοβαρή.

Τι πραγματικά συμβαίνει;
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, το ζευγάρι φαίνεται να περνάει σοβαρή κρίση, αυτό όμως δεν είναι κάτι τωρινό και σίγουρα "τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση" δεν μιλάμε ακόμη για διαζύγιο. Τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν ο κύριος Αγγελόπουλος, βλέποντας ότι οι επενδύσεις του στα ΜΜΕ ήταν ζημιογόνες, ζήτησε από το σύζυγό του να αποχωρήσουν. Σκέψη που βρήκε κάθετα αντίθετη τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία επιθυμούσε όχι μόνο την παραμονή τους στο χώρο των media, αλλά και την παραιτέρω εξάπλωσή τους.

Κάποια στιγμή και εν μέσω οικονομικής κρίσης η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά, λίγοι όμως γνωρίζουν πως η κυρία Αγγελοπούλου αναχώρησε μόνη για τη βίλα της Μυκόνου σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μάλιστα, πρόσωπα που τη γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για «ψυχολογία ήττας», κάτι στο οποίο δεν ήταν συνηθισμένη η κ. Αγγελοπούλου. Την ίδια περίοδο ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος πραγματοποιούσε συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, κυρίως στην Ελβετία, προκειμένου να έχει τον απόλυτο έλεγχο των επιχειρήσεών του. Κάποιοι έκαναν λόγο για την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Οι δικές μας πληροφορίες όμως δεν επιβεβαιώνουν μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο ή τουλάχιστον δεν επικεντρώνονται σ’ αυτό το γεγονός.

Τι μέλλει γενέσθαι
Λέγεται πως Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου έχουν αποφασίσει για ένα τουλάχιστον διάστημα να παραμείνουν χωριστά, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει οριστικές αποφάσεις που οδηγούν σε ένα διαζύγιο. Η πώληση κάποιων περιουσιακών τους στοιχείων, όπως του υπερπολυτελούς σκάφους «Alfa Nero», σαφώς και δεν συνδέεται με τη μεταξύ τους σχέση, όπως υποστήριξαν κάποιοι. Σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, μέλημα του Θεόδωρου Αγγελόπουλου είναι τη συγκεκριμένη δύσκολη οικονομικά περίοδο κάποια περιστολή των εξόδων της οικογένειας και η εξοικονόμηση ρευστού. Πάντως, η πώληση της υπερπολυτελούς φουτουριστικής κατοικίας στη Φιλοθέη δεν φαίνεται να είναι στα σχέδια του ζευγαριού, όπως ειπώθηκε από κάποιους. Αντίθετα, η Γιάννα Αγγελοπούλου παραμένει στη Φιλοθέη, ενώ ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην κατοικία της οικογένειας στην Ελβετία.

Λέγεται δε πως το ζευγάρι έχει ήδη ενημερώσει τους δυο τους γιους Δημήτρη και Παναγιώτη, ενώ για την κατάσταση είναι ενήμερη και η κόρη της κ. Αγγελοπούλου, Καρολίνα.