Κινούμενη άμμος και πάλι η ΤV!

24.05.2007
Παρόλο που μένουν ακόμη ενάμισης περίπου μήνας ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων για να κλείσει και επισήμως η αυλαία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν

Παρόλο που μένουν ακόμη ενάμισης περίπου μήνας ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων για να κλείσει και επισήμως η αυλαία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και πέντε μήνες πριν από την έναρξη της επόμενης, οι τηλεοπτικοί αστέρες «πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» ήδη τις επόμενες κινήσεις τους στην τηλεοπτική σκακιέρα.

Το ντόμινο των τηλεοπτικών μετακινήσεων ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα με την αποχώρηση της μέχρι σήμερα διευθύντριας προγράμματος του Alpha κ. Έλντας Παυλογιαννοπούλου.

Ανδρέας Μικρούτσικος
«Παζαρεύει» με τις παλιές αγάπες

Σε μόλις ένα μήνα από σήμερα λήγει το συμβόλαιο του Ανδρέα με τον Alpha. Και προς το παρόν όλα δείχνουν ότι μάλλον θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που λένε ότι οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο. Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά για τη μεταγραφή μεγατόνων του Ανδρέα στον ΑΝΤ1, στον Alter αλλά και στο Star. Ο δημοφιλής παρουσιαστής φέρεται δυσαρεστημένος κυρίως με την απόφαση του καναλιού να αντικατασταθεί το «Πιο μεγάλο παζάρι» τα βράδια της Παρασκευής από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Βuat Αλ Γκάιντα».

Αννα Δρούζα
Ψάχνει στέγη

Όπως φημολογείται όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό, η εκπομπή της Άννας Δρούζα πρόκειται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Με την κίνησή της αυτή φιλοδοξεί να περιορίσει τις πολύ «ενοχλητικές» φωνές για το ύψος του συμβολαίου της και τα θέματα που επιλέγει να παρουσιάσει στις εκάστοτε εκπομπές της. Άλλωστε, σημαντικό βοηθό σε αυτό θα έβρισκε και στο πρόσωπο του νυν γενικού διευθυντή της τηλεόρασης του Alpha Γιώργου Χουλιάρα, λόγω και της πολυετούς συνεργασίας τους στην κρατική τηλεόραση.

Ρούλα Κορομηλά
Τη θέλουν πολύ

Η αλήθεια είναι ότι μας άρεσε πάρα πολύ πρόσφατα που την είδαμε να συμμετέχει ενεργά παρουσιάζοντας ζωντανό πρόγραμμα μεγάλων απαιτήσεων στον τηλεμαραθώνιο του Mega. Η εμφάνισή της αυτή μας θύμισε την παλιά καλή Ρούλα και σίγουρα πυροδότησε ξανά τα σενάρια μεταγραφολογίας, που αυτόν τον καιρό τη θέλουν να διαπραγματεύεται με το Alter τηλεοπτικά concepts που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τις «άτυχες», όσον αφορά στην ανταπόκριση του κοινού, εκπομπές, όπως οι «Τρεις ευχές» και η «Ζωή σαν όνειρο».

Ράνια Θρασκιά
Δεν ξέρει τι θα κάνει

Μπορεί να είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί της οι υπεύθυνοι του καναλιού του Μπουρναζίου, ωστόσο δεν έχουν σταματήσει ακόμη κι έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες οι αρχικές φήμες που την ήθελαν να επιστρέφει στο μεγάλο κανάλι και πιθανότατα να παρουσιάζει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μεγαλεπήβολο σχέδιο. Αλήθεια ή ψέματα, το σίγουρο πάντως είναι ότι εκεί, στον Alter, σίγουρα θα προσφέρουν γη και ύδωρ για να κρατήσουν την παρουσιάστρια που κατάφερε να «χτίσει» με μεγάλο κόπο τη δική της αξιοπρεπή απογευματινή ζώνη.