Η μεγάλη νικήτρια της σεζόν

04.06.2007
Λίγες μόλις ημέρες πριν από το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η Όλγα Τρέμη και το δελτίο ειδήσεων του Mega τερματίζουν πρώτοι με 5 μονάδες διαφορά από τους δεύτερους.

Λίγες μόλις ημέρες πριν από το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η Όλγα Τρέμη και το δελτίο ειδήσεων του Mega τερματίζουν πρώτοι με 5 μονάδες διαφορά από τους δεύτερους. Η μεγάλη κυρία της TV και η δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ικανοποιημένοι, αφού το στοίχημα της ενημέρωσης κερδήθηκε και η επιβράβευση της προσπάθειάς τους ήρθε από το κοινό.

Ανανεωμένη, μαυρισμένη και ξεκούραστη, η κ. Τρέμη επέστρεψε από τις τριήμερες διακοπές της στις Σπέτσες και ρίχτηκε πάλι στη δουλειά. Αυτή την εποχή, εκτός από το δελτίο, η προσοχή της είναι στραμμένη και στο γιο της Αλέξανδρο, που γράφει εξετάσεις κι έχει ανάγκη τη μητέρα του δίπλα του.

Μαμά και γιος πέρασαν μαζί την αργία του Αγίου Πνεύματος σε φιλικό σπίτι, όπου και φιλοξενήθηκαν γεμίζοντας τις μπαταρίες τους προκειμένου να συνεχίσουν με όρεξη δουλειά και σχολείο μέχρι να έρθει η ώρα των καλοκαιρινών διακοπών.

Όσο για τα ψευδή και κακόβουλα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας, η δημοσιογράφος είναι αποφασισμένη να μην τα επιτρέψει καταφεύγοντας ακόμη και στα ένδικα μέσα.