Το άγνωστο δράμα της Μπενού

16.09.2010
Η ζωή τής χάρισε μεν δόξα και δημοσιότητα μέσα από το «Χίλιες και μία νύχτες», καθώς η Μπενού, κατά κόσμον Σεϊντά Ντουβεντσί, είναι σήμερα μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς στην Τουρκία, αλλά της πήρε το μωρό της.

Η ζωή τής χάρισε μεν δόξα και δημοσιότητα μέσα από το «Χίλιες και μία νύχτες», καθώς η Μπενού, κατά κόσμον Σεϊντά Ντουβεντσί, είναι σήμερα μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς στην Τουρκία, αλλά της πήρε το μωρό της. Ό,τι βίωσε στο σίριαλ, όπου απέβαλε και λίγο έλειψε να πάθει κατάθλιψη, το ίδιο ακριβώς της συνέβη και στην πραγματικότητα!

Κανείς δεν ξέρει αν η ζωή μιμείται την τηλεόραση ή το αντίθετο, στην περίπτωση όμως της γλυκιάς Σεϊντά λες και η μοίρα είχε αποφασίσει τον πόνο που πέρασε ως Μπενού να τον βιώσει λίγο καιρό αργότερα και στην πραγματική της ζωή. Η ηθοποιός, που είναι πολύ καλή φίλη με την Μπεργκιουζάρ Κορέλ, τη διάσημη πλέον Σεχραζάτ, τον περασμένο Ιανουάριο βίωσε τη μεγαλύτερη ευτυχία που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα, όταν έμαθε ότι είναι έγκυος. Στα μέσα Φεβρουαρίου όμως έχασε το μωρό!

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Τουρκία, όπου τα ΜΜΕ ασχολούνται συνεχώς με τους ήρωες της συγκεκριμένης σειράς, για αρκετά μεγάλο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένη, είχε κλειστεί στον εαυτό της, έκλαιγε συνεχώς και έφτασε ένα βήμα πριν από την κατάθλιψη. Έτσι, πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να συνέλθει και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η επίσκεψη το καλοκαίρι στη Μύκονο της έκανε πολύ καλό και άλλαξε τη διάθεσή της, ενώ όσοι τη γνώρισαν στο όμορφο νησί έχουν να λένε για την ευγένεια, την απλότητα, το χαμόγελό της και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το ελληνικό κοινό, που πλέον τη γνωρίζει και έσπευσε να της ζητήσει αυτόγραφα. Όσο για τον εφιάλτη που σημάδεψε τη ζωή της, φαίνεται ότι πλέον τον έχει αφήσει πίσω της και ελπίζει πως όπως στο σίριαλ στο τέλος βρήκε την ευτυχία, το ίδιο θα συμβεί και στην προσωπική της ζωή.